Linda Lindorffs hot mot Kristallen

12:25 7 Aug 2016

Om mindre än en månad är det dags för Kristallen. Sveriges mest glamourösa tv-pris!!! Eller ja, det finns ju inte så många andra att välja på.

En person som har ett minst sagt infekterat förhållande till Kristallen är ju allas vår ÄLSKADE Linda Lindorff! Förra året STORMADE hon ut från galan i protest för att Bonde söker fru inte vann ett enda pris. Det är oklart varför detta var så känsligt för henne just förra året, eftersom programmet har sänts i tio år och inte fått något pris tidigare heller.

I år är Linda revanschsugen, men hotar samtidigt med att inte dyka upp på galan över huvud taget! Såhär säger Linda till Aftonbladet:

”Det är kärleken som är den bästa belöningen, det är vi alla överens om. Men nu när det ändå finns ett tv-pris så är det väl banne mig på tiden att det är bönderna som ska få det.”

Jag gillar att Linda försöker få detta att handla om BÖNDERNA när det egentligen mest är hon själv som vill ha priset? Bönderna struntar väl i om Bonde söker fru vinner pris på någon ytlig tv-gala i Stockholm? Eller ja, de hotar iallafall inte med bojkott och rasar i kvällspressen för att ett tv-program de varit med i inte vinner pris.

Det här handlar enbart om Linda Lindorffs kamp. För Linda är det här blodigt allvar. I tio år har hon klätt upp sig och varit redo att motta en kristall, men har varje år fått åka hem till Lidingö gråtandes i en taxi.

”Besvikelsen har nu hunnit växa sig så stor att hon överväger att bojkotta galan.
– Jag är faktiskt så besviken att jag överväger att inte ens gå på Kristallen i år. Jag tycker det är bedrövligt att Bonde söker fru inte vunnit. Det är ett helt unikt program och det sprider så mycket lycka.”

Det har alltså gått ETT ÅR sedan förra Kristallen men Linda har fortfarande inte kommit över att hennes program inte fick något pris, och överväger att inte dyka upp över huvud taget som något sorts hot. Programmet sprider ju så mycket lycka! Hur kan ingen förstå det! Hatar Kristallen KÄRLEK?

”Om Lindorff beslutar sig för att gå och hon skulle bli nominerad i kategorin Årets kvinnliga programledare tänker hon kuppa och uppenbara sig i en alldeles speciell galaklädsel.
– Det är klart att det måste bli en stövelkupp om jag blir nominerad. Kristallengalan kan behöva lite koskit på röda mattan. Blir jag nominerad skulle jag med glädje glida in på röda mattan i gummistövlar som bevis på min tacksamhet. Galna löften och röstfiske är kul. Mer sådant. Skitiga gummistövlar och bikini, det får bli mitt löfte ifall jag blir nominerad.”

Nu börjar det bli konstigt på riktigt. Linda Lindorff hotar att strö ut koskit på röda mattan samtidigt som hon har på sig bikini för att visa upp sin vältränade Let’s Dance-kropp? Vad är det som pågår?

”Vinner Bonde söker fru ett pris tänker Lindorff dricka ur sin stövel, precis som hon gjorde under Let’s Dance.
– Då blir det champagne i ena stöveln och blåbärssoppa i den andra. Stefan [bonde från programmet] älskar blåbärssoppa, så ska jag få honom att dricka ur stöveln får jag ju fylla den med något han inte kan motstå. Jag och Hanna [Stefans fästmö] delar på champagnestöveln.”

Linda Lindorff och att dricka ur stövlar är verkligen ett kapitel för sig. Nu ska Linda fylla en stövel med blåbärssoppa så att en av bönderna ska få något han ”inte kan motstå” samtidigt som Linda ska tvinga hans fru att dricka champagne ur den andra stöveln. Det är ju helt sjukt!

Om en månad vet vi om det blir någon Kristall eller inte. Tills dess sitter jag som på nålar och väntar spänt.

3 kommentarer | “Linda Lindorffs hot mot Kristallen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Tack Frans för att du alltid skriver så roligt och träffsäkert! Bästa bloggen när man behöver muntras upp och få skratta ÅT andra.

  2. Mija skriver:

    Herreminje! Hoppas hon inte vinner! Och sko(na) den stackars kraken till bonde från att dricka jolmig varm blåbärssoppa ur en svettig stövel! Mår illa bara jag tänker på det…??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer