Blondinbellas 100 mål

12:02 8 Aug 2016

Nu har jag äntligen läst Blondinbellas lista med 100 mål att uppnå!

Så inspirerande! OBS, jag är typ inte ironisk. Vill dock bara ta upp några av de roligaste målen jag hittade på Bellas lista.

”8 Investera i en förskoleverksamhet och vara med att bygga upp ett antal förskolor landet runt. Eller varför inte världen runt.”

Älskar detta! En världsomspännande förskolekoncern som helt och hållet är uppbyggd kring Isabella Löwengrips syn på barnuppfostran. Med entreprenörsskap på schemat istället för potträning, där barnen tidigt får starta UF-företag och komma på sina egna affärsidéer. Mellis utgår och ersätts med en nätverksträff varje dag där rosévin och snittar serveras till nyckelpersoner inom näringslivet som kommer på besök och håller ett seminarium om småsparande.

”13 Få se USA:s nästa president Hillary Clinton bära Flattered.”

Själv ser jag fram emot att Donald Trump ska börja använda ett schampo från Löwengrip Care & Color. Förslagsvis Blond Perfection Silver Schampoo.

”17 Kunna ge stora gåvor till mina bloggläsare. Chartra ett plan, hyra ett hotell i Spanien. Ge tillbaka, lite som Oprah gjorde i sin show. Jag vill kunna börja måndagen med ett inlägg som går ‘Vet ni, nu är det först till kvarn för 100 familjer att åka på en all Inclusive resa i vinter. Länk här.'”

Hade ÄLSKAT detta! En gruppresa med Blondinbellas bloggläsare! Alltså helt Oprah-style. Helt omöjligt borde det faktiskt inte vara. Gry Forssell brukar ju ha nåt ”tjejplan” som Mix Megapol fixar, som man kan få en plats på om man ringer in och svarar på en fråga om Takida.

”26 Få åka upp i rymden.”

Och komma tillbaka ner? Eller?

”70 Ta fram egna barnleksaker, inspirera till lek.”

Alltså, det här med att ”inspirera till lek”? Det gör väl ALLA leksaker? Vad är det för stor lucka på leksaksmarknaden som Bella har hittat? Har Gillis vrålat ”JAG BLIR INTE INSPIRERAD!!!!” åt sina leksaker?

”91 Ha investerat i nästa stora matkedja längs våra vägar.”

Bella och Odd har fortfarande inte gett upp efter fiaskot i Sveriges Mästerkock förra året. Ett matimperium baserat på Odds smakfulla recept ska byggas upp längs de svenska vägarna!

”98 Ägna min pension åt att hänga med barnbarnen, sitta i bolagsstyrelser och åka upp till rymden vilket jag tror inte är en så stor grej om 50-60 år.”

Det var ett jävla tjat om att åka upp i rymden. Hur roligt kan det vara där egentligen? Jag förstår inte varför det ALLTID ska fokuseras på rymden när man pratar om framtiden. Typ att man ska åka på weekends dit och hålla på bara för att man kan. Det verkar jättetrist där! Är det bara jag som är genuint ointresserad av rymden? Varför åka dit när man kan åka till London?

Själv vet jag inte riktigt vilka 100 mål jag har? Ett mål som jag hade i sommar var att jag skulle ta mig till Lill-Babs ”caffär” i Järvsö (revolutionerande koncept) och recensera besöket men det blev tyvärr aldrig av :( Nästa år måste det ske!

15 kommentarer | “Blondinbellas 100 mål”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Vad sjukt. Jag råkar ha precis samma mål!

  2. Sabina skriver:

    Haha! Jag förstår inte heller denna grej med rymden. Jag är 28 år snart och har knappt lämnat landet en gång så för mig låter London helt klart mera spännande. Där finns i alla fall choklad.

    1. Hemmele skriver:

      Jag skulle aldrig frivilligt resa någonstans där det inte fanns choklad.

  3. Urgammal käring skriver:

    Du är en av de roligaste jag någonsin har läst. Och jag är urgammal så har läst förfärligt mycket. Skitbra, helt enkelt begåvad är du. Och det är få man kan säga det om i samtiden.

  4. Elin skriver:

    Som jag längtat efter detta inlägg *myser* Tack!

  5. Emelie skriver:

    skrattade rätt ut åt allt i detta inlägg hahah!

  6. sara skriver:

    http://www.cafe.se/exklusivt-for-cafe-anna-book-rankar-sina-varsta-besvikelser/

    alltså. nu ska du ju inte skriva om henne. men du får läsa? ;)

  7. Veronica skriver:

    Hahhahahahahahaha

    Takida

    Kaninteandas

  8. M skriver:

    Känner att vi läsare borde ‘ge tillbaka’ för att vi får läsa dina geniala inlägg, och sponsra med en tur till caffären. Kan ingen starta en GoFundMe, tror det kanske kostar en tusenlapp för en resa till Järvsö tur-retur?

    1. Anna skriver:

      Ja, håller med M! Att investera i Frans caffär-resa lär betala tillbaka sig i form av underbara inlägg! Frans är den absolut roligaste i media år 2016, alla kategorier!

  9. Sigg skriver:

    ”Genuint ointresserad av rymden” hahaha!

  10. Kalle skriver:

    Borde inte ett av 100 målen vara att fixa ett arbete åt Odd? Men vänta, det har hon ju redan gjort! På LCC!

  11. Monica skriver:

    Varit i Lill-Babs affär, det är toppen hos henne! Fint i Hälsingland och mycket vackert att se. Åt gott där också.

  12. Maria skriver:

    Detta är bland det roligaste jag läst, tack!

  13. maja skriver:

    Men Frans du har missat det roligaste – att Blondinbella misslyckas fatalt med att ens räkna till 100! Kolla så får du se :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg