Lykke Li & Other Stories

6:12 12 Mar 2014

Lykke Li kommer att göra ett samarbete med & Other Stories – och släpper hösten 2014 en kollektion de designat tillsammans. Kollektionen kommer att innehålla kläder, skor, väskor och smycken.

Såhär säger Lykke Li om kollektionen och visionen bakom den: ”Jag är en nomad och har rest runt i hela mitt liv, så mina stilval har vuxit fram ur ren nödvändighet. Det har varit en dröm för mig att ha den perfekta läderväskan packad med endast det nödvändiga, som en sann nomad redo för jobb, vilket & Other Stories gav mig möjlighet till att förverkliga. Den här kollektionen är min version av den läderväskan och kommer vara min uniform tills den dag jag dör.”
Samarbeten känns alltid spännande och Lykke Lis estetik känns väl som en bra match för & Other Stories och deras kund. Att det H&M-ägda företaget hakar på H&M:s samarbetstradition, fast med en person och inte ett modehus som samarbetspartner- skapar förmodligen ett intressant och mer personligt resultat dessutom. Vi får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG