Lagerfeld <3 Zlatan

4:31 8 Apr 2014

Till det senaste numret av ELLE Man fotades allas våran Zlatan Ibrahimović för omslaget. ELLE Man ges ut av modevärldens kanske största diva Karl Lagerfeld. Och jag är helt såld. Jag känner mig rätt töntig och lite chockad som blir helt varm i hjärtat av Zlatan, och vem kunde tänka sig att Karl Lagerfeld skulle vara den att tacka för det? HUR söta är inte bilderna på Zlatan? Jag älskar vinden i håret och att han ser helt lugn, mjuk och snäll ut. En hade kanske väntat sig ett supermacho resultat av en Zlatan-plåtning. Det känns så bra att en fotbollsspelare får framställas på det här sättet.

Okej, är inte alls i chock- en annan gång mitt hjärta blev varmt av Zlatan:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG