Mvh Snäll

12:31 11 Jun 2014

Igår var jag förbi Nöjesguiden för att ta en ny bylinebild. Det var lite problem under själva fotograferingen med att jag smälte in i den vita bakgrunden eftersom att miss blekast i hela världen var smart och tog på sig en rosabeige klänning och har numera delvis vitt hår. Hur som haver verkar jag ändå synas på bilden ovan, så jag hoppas att jag kommer att göra det på min nya bylinebild också. Spännande.

Något som gör mig lite obekväm med bilden är att jag ser så himla snäll ut. Jag ser liksom inte alls så respektingivande ut som jag hade hoppats på. Jag vill skylla det helt på klädvalet. En ser betydligt mer bossig ut i svart, eller någon stark färg, eller kostym, eller en svindyr YSL dräkt. Jaja, det kanske är bra att se snäll och sympatisk ut? Väldigt osympatiskt dock att säga att en själv ser sympatisk ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg