En skotragedi

10:33 13 Aug 2014

Föredetta favoritskor

Helt frustrerad sitter jag och ältar en av mina senaste heartbreak-episoder. Imorse hade jag tänkt att glatt kliva ut genom dörren iförd ett par PERFEKTA spetsiga vintage taxklackar från Miu Miu, men insåg att de inte längre finns att hitta i min garderob eftersom att de nyligen gick sönder. Jag använde skorna varenda dag i drygt två år (förutom de dagar det var snöstorm och tjugo minusgrader) och grät floder när de gick sönder. Okej jag grät inte floder, jag var mer omogen och omiljövänlig, tryckte undan en tår och slängde dem argt i sopnedkastet istället. Nu sitter jag här utan dem och förargar mig över att jag inte använde dem mer sparsamt, att jag hade undvikit att ha dem i spöregn och typ fem minusgrader och snö. Då hade jag sluppit att leta helt desperat efter en ersättare idag.

Jag tycker att det borde finnas någon rebound-skoapp som förenklar hela komma över fasen och processen att hitta nya. En app där en kan klicka i några simpla kriterier på ungefär hur skon ska se ut för att sedan få upp några olika förslag i närheten av en och då trycka på nope eller like för att få information om vart en kan plocka upp dem. Varför finns det ingen Shinder-app ännu? Den skulle förenkla så många skofantasters liv så mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg