Semestershopping och livskrisen

9:25 5 Aug 2014
 
 
Varenda klädesplagg, par skor, eller accessoar jag har införskaffat på sista tiden ser ut som någonting en femåring skulle kunna döda för. Mitt senaste köp är en ljusblå liten gummiväska med rosa blommor och glitter på, alltså någonting som en inte förknippar med en vuxen och mogen kvinna. Jag såg den lilla gummiväskan i en krimskramsbutik här på Leros och kunde bara inte gå därifrån utan den. 
 
Mode är någonting som alltid speglar mitt sinnestillstånd så av min nya femåringsstil drar jag givetvis slutsatsen: att jag har en livskris (minus en sportbil och en betydligt yngre brud). Det kan dock vara en mycket förhastad slutsats och alternativt vara så att jag bara är väldigt nostalgisk just nu, jag fick nämligen lite Fendi 2003-vibbar av väskan. Äh, vem fan vet? Det kanske är någon slags salig blandning av nostalgi, livskris och lite good old soul-searching.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp