Tommie X & VideofyMe samlar in pengar till hbtq-personer i Ryssland

1:30 8 Aug 2014

Tommie X- Foto: Frida Nilson

Klädmärket Faggot Apparel är ett sammarbete mellan den fantastiska stylisten, klubbprofilen och bloggprofilen Tommie X och T-shirt Bar. Sammarbetet startades upp 2013 i samband med att lagarna mot ”homosexuell propaganda” instiftades i Ryssland och har som ändamål att stötta hbtq-personer just i Ryssland då 30% av intäkterna går till människorättsorganisationen Civil Rights Defenders.

Nu teamar Faggot Apparel även ihop med den sociala videotjänsten VideofyMe. Med hjälp av VideofyMe-tjänsten kan en hjälpa till att samla in pengar till hbtq-personers rättigheter i Ryssland genom att med tjänsten skapa en video filmad med dess pridefilter och sedan sprida den med hashtaggen #everydaypride, för varje 100 visningar på de sammanlagda videorna skänks fem kronor till Civil Rights Defenders.

Så gissa vad jag ska göra nu? Och vad ni borde göra nu?

#everydaypride

Ni kan även läsa en intervju om sammarbetet med Tommie X här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG