Lykke Li x & Other Stories

12:49 3 Sep 2014

Nu vaknade jag och bloggen till liv igen efter modeveckan. Vi inleder detta tillvaknande med Lykke Lis sammarbete med &Other Stories som släpps i butik imorgon. Här kommer kampanjbilderna och några av kollektionens plagg:

Produktbilderna:

Okej, jag somnade igen – så tråkig tyckte jag att den här svarta, ytterst pretentiösa och ”seriösa” kollektionen är. Alltså, den är verkligen fin (jag kommer säkert att köpa något par skor) men den är så trist. Den är så väldigt safe och så långt ifrån nyskapande det bara kan bli. Visst, en kanske inte hade förväntat sig att modebrallan skulle drypa av upphetsning men jag hade hoppats på att kollektionen i varje fall skulle vara något intressant…

Lykke Li och & Other Stories har även skapat en (om möjligt) ännu pretentiösare video som visar vad som inspirerat kollektionen. En får i videon även följa Lykke Li under designprocessen, den pågående världsturnén, under photo shoots samt på scen. Här kommer den:

*snark*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp