THIS IS SWEDEN- utställningen på Mångkulturellt centrum

8:37 15 Sep 2014

This is Sweden. Foto: Jasmin Storch

Att vakna idag var ingenting jag ville göra. Gårdagens skrämmande valresultat fick mig att aldrig vilja kliva upp ur sängen igen. Men en måste gå upp, hur jobbigt det än är – om en vill se förändring måste en kliva upp för att kunna fortsätta kämpa. Jag tänkte att jag ska släpa min kropp som idag är alldeles uttömd och hopplös till This is Sweden-utställningen (som pågår till och med den 5:e oktober på Mångkulturellt centrum i Fittja) för att fylla den med hopp igen. För att fylla den med hopp och påminna mig själv om att det faktiskt finns möjlighet för förändring tack vare de människor som aktivt kämpar mot det tragiska men verkliga rasistiska klimat vi lever i. För er som missade This is Sweden-utställningen som pågick under EU-valshelgen (eller bara likt mig vill bli påminda igen) rekommenderar jag er att gå dit. Gå dit, fyll era kroppar med hopp och fortsätt kampen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg