Ida Klamborn öppnar en popup-butik

11:01 23 Feb 2015

Lördagen den 7 mars till och med söndagen den 8 mars kommer Nöjesguiden-favoriten Ida Klamborn att öppna en popup-butik i Stockholm, vilket i och med det blir första gången hon säljer sina kläder i butik (!). En kommer där kunna införskaffa hennes vårkollektion, liksom utvalda plagg från de tidigare kollektionerna.

Utöver denna förtjusande nyhet kommer även en tidning som Ida Klamborn har skapat tillsammans med Tereza Ortiz (stylist) och Moa Pårup (AD och formgivare) lanseras i samband med att popup-butiken öppnas. En tidning som ska fungera som en mer långlivad version av en traditionell lookbook, där de medverkande fotograferna med sina särskilda form- och bildspråk själva har tolkat Ida Klamborns vårkollektion. Tidningen kommer även att innefatta ett samtal mellan designern i fråga och allas vår favoritmodeskribent (förutom mig givetvis), Agnes Braunerhielm.

Så, till alla lyckliga modesjälar där ute: Ida Klamborn popup-store hittar ni i Birger Jarlspassagen mellan klockan 11–17 nästa helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG