Absolutely Fabulous: The Movie

2:28 22 Okt 2015

Den första officiella bilden från den kommande AbFab-filmen: Joanna Lumley (Patsy Stone) & Jennifer Saunders (Edina Monsoon)

Något absolutely fabulous händer under 2016- kultserien Absolutely Fabulous gör återkomst, i filmformat.

Karaktärerna (som en aldrig kan få nog av) Patsy och Eddy är kanske främst kända av allmänheten för att dricka ofantliga mängder Champagne (Patsy något mer alkoholiserad än Eddy), röka sjukt mycket cigg och vara grova i munnen. Men, för modebranschen desto mer deras fantastiska stil- thanks to överdriven modekonsumtion. Därav har serien en alldeles alldeles speciell plats i mitt hjärta, det är rätt oslagbart att skrika av skratt samtidigt som en får avnjuta det en älskar (nästan)mest.

Enligt rykten kommer de ikoniska Lacroix-beklädda suputerna denna gång att lämna London för den Franska rivieran. Vilket känns lika passande som det känns opassande, de är liksom definitionen av begreppet (mitt eget hittepå begrepp?) ”classy without class”*.

På rivieran är det bekräftat att P&E ska få sällskap av icke-fiktiva ikoner som Kate Moss och Kim Kardashian, men jag förmodar att andra kändisar tillkommer- lite á la den kommande Zoolanderfilmen. Så, låt oss hålla tummarna för att något ännu mer spännande nylle dyker upp.

*Begreppsförklaring: konsumera lyx utan lyx-manér, tänker dock att det också kan användas tvärtom.

Att behöva vänta en sekund till på nytt utlovat Ab Fab-material känns för mig olidligt, därav tänkte jag försöka dämpa otåligheten med gammalt material, var god gör detsamma:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG