Röda mattan – Tella Viv

7:44 16 Maj 2016

05

Hade tänkt att jag skulle börja bevaka “röda mattan”. Det verkar liksom vara det folk främst är intresserade av att läsa om. Seriöst, det kan diskuteras om vad “kändisar” har på sig under ett evenemang i ungefär två veckor efter tillfället. Sen tänker jag att det skulle underlätta för mig och mitt skrivande (dvs skapa mycket chanser för inlägg) då jag själv befinner mig där alkoholen är gratis och folk terroriseras av mingelfotografer mycket ofta.

Jag tänkte införa det här lilla konceptet redan nu. Exakt nu. Då jag i onsdags var på en spelning på Obaren, för att se käraste bandet Tella Viv som släppt en ny låt- Sworn, där det togs bilder på besökarna när de anlände vid en vägg på en röd matta.

OBS: kommer inte bedöma outfitsen denna gång, är rädd för att jag hamnar i blåsväder då. Pga många är vänner till mig. Så det får ni roa er med själva.

Här kommer Röda mattan-bilderna:

01

03

04

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Foto: Vincent Sjögren.

 

Sidenote: Obaren, vilka hänger där? Exempelvis en “vanlig” fredag?

Sidenote 2: “tänker” måste vara mitt mest använda ord sedan bloggstarten 2013.

 

//A Man Da Mann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG