HAAL x Studio Bon

10:35 31 Jan 2017

unnamed

Anders Haal, jag vill säga en av Sveriges skickligaste designers hade också det definitivt mest intressanta sättet att presentera sin kollektion på. En helt virtuell modevisning. Världens första. Men det var så hemskt, för jag testade inte ens att ta på mig de där glasögonen(kallas det så?) pga hade hunnit dricka för många glas Cava, röka 20 cigaretter och snusa. Så jag jag vågade inte utmana ödet, var för snurrig. Men jag såg det ändå i bildformat. Så jävla fint. Som vanligt. WOW.

Här finns det lite bilder.

2 kommentarer | “HAAL x Studio Bon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp