Vykort från Sicilien

4:00 11 Maj 2017

Exakt prick nu ligger jag på en solstol och (ursäkta uttrycket men…) blickar ut över havet. OCH är en sån där störig människa som skriver sina memoarer (aka blogginlägg) för hand.

Det är 32 grader och jag har pga vampyrblek precis bränt knäna.

För den som bryr sig så är målet med min kära resan hit att – hitta mig själv och en rik Siciliansk maffiaboss att gifta mig med. Skoja, ska bara gråta ut lite och (ursäkta uttrycket men…) bli solkysst.

XOXO

//A Man Da Mann

Sidenote: skrattade (men ville också gråta) så mycket när en vän till mig påpekade att det är extremt kul att jag bestämde mig för att åka på en självrannsakande resa till vackra Italien och packar… en selfiestick, och det första jag gör är… att lägga upp en bild (se ovan) på mig själv i bikini. Inga romantiska miljöbilder/inga bilder alls- dvs leva analogt och lyckligt. En bild på mig. Exakt som jag skulle gjort i Stockholm om jag vore där nu, bara att jag är iklädd bikini pga det är sommar här. Enda skillnaden.

Sidenote 2: min resa till Sicilien är sponsrad av Försäkringskassan- är sjukskriven pga tänkte reda ut mina psykiska problem.

2 kommentarer | “Vykort från Sicilien”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Binki skriver:

    Lycka till med resan, hoppas du hittar dig själv, rik karl, solbränna, sprit, mat, sex osv. Väl spenderade pengar av Försäkringskassan, Italien är fan bättre än KBT.

  2. html color skriver:

    Thank you for sharing. I will visit SICILY with my lover at the nearest day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp