En introduktion till Thomas Krangnes

5:08 23 Okt 2018

Vill börja med att förtydliga att jag inte på något sätt står bakom Thomas grabbiga ton i sitt förra inlägg, tycker det är supertöntigt och inte alls något jag kan stå bakom. Inlägget ledde bl.a. till att flera bekanta hört av sig och frågat hur jag mår samt att en kusin startat en Facebook-insamling i min ära. Nedanför kommer mitt inlägg om Thomas, skrivet innan jag fick läsa hans hemska och hårda inlägg om mig:

Eftersom Thomas säkert skrivit en drypande superrolig text fylld med syrliga skämt om min kärlek för musikaler och byredos mojave ghost så tänkte jag för en gångs skull vara lite genuin (ett ord som Jennifer i Paradise hotel förövrigt säger fel cirka hela tiden, otroligt irriterande) och istället skriva från mitt hjärta.

Thomas är en av Sveriges roligaste, snärtigaste och absolut envisaste människor. Thomas kan inte avsluta en diskussion om inte han har ”vunnit”. En gång blandade han ihop Peter Dalle och Lasse Kronér men lyckades ändå på ett snyggt sätt få sig själv att se ut som ”vinnaren” (och övertala alla att Peter Dalle visst var med i tripple and touch). Jag och Thomas bråkar ovanligt lite, oftast för att vi tycker samma sak om det mesta. Vi har samma filmsmak (supersugen), matsmak (McDonalds), och tjejsmak (lite för bra för oss).

Thomas är förövrigt ständigt singel, han har absolut relationer då och då men lite på samma sätt som de i two and a half men har relationer, inte så jättenoga och de försvinner oftast efter två avsnitt ala 22 minuter. Ibland ligger jag uppe på nätterna och tänker på hur jag önskar att Thomas blir ihop med någon riktigt snäll som tar hand om honom. En Flora Wiström som inte tröttnar. Någon han kan åka till Paris med, någon som avgudar honom, någon som fyller hans extremt underliga sexuella behov (Hör av dig till mig på insta om du känner en tjej som inte är allergisk mot jordnötssmör jag har en perfekt kille). Men så brukar jag tänka att sånt löser sig. Thomas är ju i sina galna ungdom. Det är bra att han utforskar sig själv.

Thomas Krangnes är för bra för svenska nyheter, för oknarkig för breaking news och EN till riktig viral från att bli vår nästa Lasse Kroner (hur dålig är hans nya film lyrro förövrigt? Alla verkar så oerhört kritiska?).

Är en ära att få skriva trams med dig.
Xoxo / Amy Diamond

3 kommentarer | “En introduktion till Thomas Krangnes”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Are you in search for Religion Research Paper Services? Find a firm that offers Online Religion Research Paper Writing Services and Custom Religion Essay Writing Services.

  2. It is important for college nursing students to seek help with nursing writing services from a reputable custom nursing research paper service company so as to be assured of good grades in their nursing research paper services.

  3. KGF skriver:

    Sync is a new latest setting tool,so look it here and follow the simple method tips sync your settings i hope you can easy to use this tool,so get the some simple tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp