Vinnaren av Lollapalooza

5:10 30 Jun 2019

Det är svårt att vinna en festival. Festivaler är till att förloras. Man råkar hångla med ett tinder-ragg och missar Frank Ocean. Man snear på ecstacy och blir hemskickad av en vakt. Någon snor ens mobil i VIP-en och man måste fråga Lance Hedman om att ringa ens fulla kompis. Vi har med ljus och lykta försökt hitta den enda personen som faktiskt vann detta års upplaga av lollapalooza. Nämligen han som först lyckades ta sig upp på scenen med Travis scott och som fick stanna, för att avsluta allt med att stagedivea ner i folks ansikten. Tillslut hittade vi honom!

Killen heter Joshua Niyonzima och är ett stort Travis-fan. Han visste sen långt innan om den tradition som finns på Travis scott-konserter att springa upp på scenen och fucka ur med världsstjärnan. Han och hans polare ställde sig längst fram vid scenen för att invänta rätt tillfälle. 

”Så han börjar spela och helt plötsligt får väldigt många människor typ epilepsianfall, svimmade och behövde hjälp av vakterna typ. Det gjorde att alla vakter blev upptagna och legit bara gick från våran sida för hjälpa, det blev helt tomt på vakter… Det är då min kompis skriker mig i nacken ”det här är din chans, du MÅSTE köra nu!””

Joshua tar sig upp på scenen i något slags rus. Han kallar det en blackout. Travis avfärdar vakterna som låter Joshua stanna. Hela publikhavet ser en hypad ung kille rappa, dansa och röra vid världsstjärnan.

”Jag känner mig helt maxad, rappar med honom en stund hoppar runt, rör honom och tillslut får jag en knuff av honom på axeln. Så jag hoppar frivilligt ner från scenen och troligtvis så skadar jag en massa andra men jag mådde fin fint. När jag e nere blir jag först bemött av en arg tjej som slår mig men var alldeles för glad för att bry mig så går till mina vönner och blir bemött med kärlek och hype. Alla blev glada och en kille till och med grät för min skull, för jag fick röra TRAVIS LA FLAME SCOTT, skkkkkrr. Sen går jag ut och en timme efter flödas jag o mina vönner med snapchats på mig, frågor och gratulationer. men jag levde den kvällen med energin jag fick utav att vara på scenen med honom och att han bara sa till vakten att inte dra ner mig utan att han lät mig stanna medans en annan kille direkt efter blev nerdragen”

Joshua vann alltså lollapalooza. Länge leve Joshua. 

Pål Ströbaek

4 kommentarer | “Vinnaren av Lollapalooza”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sjoberg Strand skriver:

  {dr.oduduwaspellcaster@ gmail. com} Here are the email addresses I contacted to help restore my lost love relationship. it works for me. Read my true life story below
  Thanks to this great man via e-mail communication, helping my life and family breakthrough to success.
  I am a good man who loves my wife so much, I have been married for 10 years, I work hard I feel like I have disappointed my wife because I have not spent time with my child and wife because of the nature of my job is I myself employed we drove off so now she wants separation and all my money I have no one now. my mom got stroke 4 years ago since after a long time in a home she died 2 years ago my dad got cancer and died. I have decided to continue my life to another country, I have never felt so alone and ashamed of my failed marriage. I am a good person, I love my son, but it is heartbreaking to leave him because the mother takes custody, but I have to move away to turn the side, he is the only reason I wake up for another day. So I searched for solution to take back my ex wife at home because I want my son to grow up with both my father and my wife as her mother as a happy family, my friend we work together advised me to contact a love play caster called Dr. Oduduwa, he gave me the contact address to communicate with him the love magic spell cast to take back my ex love, I contacted the spellcaster, I think the things will work for my best because I have positive motives, Dr.Oduduwa replied on my email message and he assures me he will help me take back my wife within seven days, he instructed me what was required, and i did everything he said, a few days later i received a phone call from my wife, she cried and apologized she is so sorry for leaving me and our son Felix, she asked me to accept my back and she is ready to take care of our child and take care of the home, i am very g today let my wife be home with me and our son. My deep gratitude to Dr. Oduduwa for his love power at work. I highly recommend him to anyone who wants to restore lost love today.
  I wish you all the best and I hope it can help someone else to be strong remember tomorrow is another day the future is yours. I promised Oduduwa to share my good news to everyone online and friends around me to get quick and quick solution to any love relationship crisis.
  Note Only those despirates trying to restore their love relationship can quickly contact Dr.oduduwa for urgent help to solve the following life problems …
  * Magic spell part to WIN GAMES (lotto winning game)
  * Spell to terminate divorce court proceedings
  * Spell charm to distinguish your love partner
  * Love spell charm to attract new love
  * Love Spell’s Win-Back Ex lover
  – Traditional roots and herbs heal blood cancer diseases, cures for high blood pressure and other body pain.
  WhatsApp No: +79268011965

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Christy Walton skriver:

  behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp