Världens bästa YouTube-kommentar

2:28 20 Jun 2016

boule
Jag när jag hittade världens bästa Youtube-kommentar.

Hej och välkomna,
jag heter Karin Londré och det här är the best of internet. Wow, vilken inledning. Nu är vi igång, gänget.

Har du hängt en del på Nöjesguiden det senaste vet du förhoppningsvis vem jag är. Sedan i oktober är jag redaktör här, innan dess var jag Göteborgsdito. Jag skriver rätt mycket om det så härliga ämnet populärkultur. Hade jag kunnat hade jag inte blivit ihop med populärkultur, men vi hade åtminstone haft ett par nätter av hett men i ärlighetens namn lågkvalitativt fyllesex (populärkulturen är för egenkär för att vara bra på att ligga). Internet däremot, internet hade jag gift mig med på direkten. Sen hade vi ridit in i darkweb-solnedgången, mot ett riktigt uppfuckat liv tillsammans.

En av mina absolut roligaste saker på internet är ett klipp från Malou Efter Tio. Nej, jag pratar förstås inte om broccoli, varför då? Det hade varit tjänstefel att ha det som ett av sina bästa klipp, eftersom alla någon gång haft det som bästa klipp. Nej, min favvo är när rövgänget i JustD har premiär för sitt starka alster med den ytterst ungdomliga titeln 3 män i n låt.

För bästa effekt föreslår jag att du nu går tillbaka och ser klippet igen från sisådär 2:00 och tio sekunder framåt, för då peakar hela härligheten. Då tar Wille Craaford i så Kangolkepsen närapå skjuts rakt upp i luften och smittar god himself med direkt dödliga doser av ”medelåldersswag”. Så, nu kan du se den sekvensen ett par gånger till. Och sen ett par till. Men sen. Sen! Sen föreslår jag att du scrollar ner bland kommentarerna och förundras över hur många som tycker att det hela är svinbra. Det är sjukt ändå, en textrad går för fan såhär: ”alltför många kockar som plockar i maten / gör inte att det rockar ännu mer på faten”.

Men så. Mitt bland alla hyllningar finns en kommentar som inte bara återställer min tro på mänskligheten utan som råkat bli en av mina absoluta favoritsaker på denna jord. Titta på detta vackra lilla mästerverk.
Skärmavbild 2016-06-20 kl. 14.14.25

Niklas Bengtsson, du är min hjälte.

/Karin

6 kommentarer | “Världens bästa YouTube-kommentar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Victor skriver:

  Antar att det tar udden av det roliga men förklara gärna skämtet för oss som saknar kulturell kompetens! Vill så gärna fatta!

  1. Herr James Town skriver:

   Hej,
   lånerbjudande här, är du intresserad? Ansök nu.
   Har du avvisat din bank? Har du dåligt kreditkort? Har du obetalda räkningar? Är du i skuld? Behöver du starta ett företag? Behöver du ett lån?
   Vi har 3% räntelån för dig, och lånebelopp från 10.000,00 euro till 50.000.000,00 euro.
   Informationsbehov är:
   1. Fullständigt namn: ………
   2. Kontaktadress: ……
   3. Stat / stad: ………..
   4. Land: ………
   5. Belopp som behövs: …………..
   6. Lånets varaktighet: ……….
   7. Telefonnummer: ……….
   8. Månadsvis: ………..
   Via e-post: softeasyloanlimited998@gmail.com
   1: a våningen, 6 Lapps Quay, Cork,
   Irland. (T / A Millex Ltd. Nr: 314738)
   Tel: +353 21 242 7054
   Vänliga hälsningar,
   Herr James Town
   MD / VD

 2. Mr Alex Thomas skriver:

  Jag och hela familjen vill tacka Alex Thomas från Tivoli Financial Loan Company Inc. för det lån som jag gav av hans låneföretag. Alex Thomas är VD för Tivoli Financial Loan Company Inc. Behövade ett lån för att starta min butik och gjorde inte Jag vet inte hur jag ska få ett lån tills jag introducerade Tivoli Financial Loan Company Inc. av en vän online och han godkände mitt lån på 85 000 € med en lägsta inkomst på 70 € och är nu en framgångsrik kvinna. Om du behöver någon typ av lån från något land och av något belopp till en låg ränta på 3% kontakta info@tivolifinancialloan.WhatsAppla dem på +919873255004

 3. Mr Alex Thomas skriver:

  Vi kan hjälpa dig att göra dina drömmar genom. Är du ekonomiskt pressad? Söker du pengar för att betala krediter och skulder? Söker du finans för att starta ditt eget företag? Behöver du privat eller affärslån för olika ändamål? Söker du lån för att genomföra stora projekt? Säkra ett lån från oss idag och starta med något givande. Vår transaktion är 100% garanterad eftersom vi också säkerställer en hjärtlig relation med våra kunder. Vi erbjuder lån utan kreditcheck, inga säkerheter, enkla steg, snabb finansiering och låg ränta på 3%. Varför stanna kvar i en ekonomisk uppdelning? Kontakta oss idag via e-post: info@tivolifinancialloan.com WhatsApp oss: +919873255004 för enkel applikation

  OBS: Endast allvarlig utredning.

 4. Christy Walton skriver:

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG