WE HAVE A BABY!

11:23 4 Feb 2018

När någon i framtiden frågar mig vad jag gjorde den fjärde februari 2018 så kommer jag alltid minnas denna dag som den då  jag satt i min säng, ensam och Kimgrät hejdlöst till att Kylie Jenner fått barn. 

Jag kommer inte att kommentera detta vidare utan låta klippet nedan tala för sig själv. I skrivande stund har jag nämligen suttit i en halvtimme och försökt sätta ord på varför jag känner så mycket för att Kylie blivit mamma. Men jag kan inte. Men framförallt behöver jag inte. Jag är inte skyldig någon en förklaring till varför jag älskar The Kardashians. Jag tänker inte försvara varför jag gråter och skrattar med dem eller tappar det på folk (mest snubbar) som säger ”de kan fan ingenting, det enda de har är stora rövar”. Herregud, blir förbannad bara jag skriver det.

Jag har växt upp med dem. De har byggt upp något som aldrig förut skådats. HUR kan man inte fascineras av det? Vad skiljer dem från alla trökiga jävla killband som folk avgudar och gör vad som helst för? Hur skiljer det sig att köpa ett läppstift från Kylies sminkmärke mot ha en bandtröja? (We all know varför de inte ses som genier och varför deras karriär förminskas, det var en retorisk fråga). Vi alla avgudar på håll, på olika sätt, men i slutändan är vi hänförda av främlingar.

NU kommenterade jag ändå? Jag kunde inte hålla mig eftersom jag vet att ni där hemma sitter och kokar över att internet går sönder på grund av Kylies barn.

Men vet ni vad? Fuck you guys, we have a baby! /C

52 kommentarer | “WE HAVE A BABY!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. sheryln skriver:

  Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2 Lotteri stavning
  3 Om du inte kan uppfylla din partner
  4 viktminskning stavning
  5 Skilsmässa stavning
  6 marknadsföring i kontor
  7 Få pengarna tillbaka
  8 Graviditet stava för att bli gravid baby
  9 kärleksspell
  10 äktenskapsengagemang och så många fler
  11 Pengar stava / lycka till stavning

  1. Mari skriver:

   HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer. https://www.myeasymusic.ir/

 2. dercy skriver:

  Jag heter Darci Lyne. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv tack vare den hjälp som Dr. Nosakhare har gett mig för att hjälpa mig att återställa min ex-make med sin stavning av kärlek och magi. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade och letade efter en skilsmässa, men när jag kom över Dr..nosakhare email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till fixa förhållandet och göra människor glada i deras relation. Jag förklarade min situation och sedan sökte jag hans hjälp, men till min största överraskning berättade han för mig att han skulle hjälpa mig med mitt fall och att jag nu firar för att min man helt har förändrats till det bättre. Han vill alltid vara vid min sida och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på Internet eftersom Dr..nosakhare är en riktig spellcaster. BEHÖVS HJÄLP? KONTAKTA
    -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  du kan också lägga till honom på Whats-app: 2349083639501
  Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och det är också perfekt i ditt förhållande.
  vill du ha din ex tillbaka?
  politisk ambition?
  Barnlös problemlösning?
  Finansiell problemlösning?
  Svag uppbyggnad och snabb ejaculation?
  lösning på sjukdomar och kroppssjukdomar
  Alla typer av problemlösning genom astrologi?
  Skilsmässa problemlösning?

 3. Christy skriver:

  Hej,

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till:
  christywalton355@gmail.com

 4. John Defterios skriver:

  From my observation i noticed most people think spell casting is all and only Spam. Yes you can say that almost everything on the Internet is more or less Spam this days. I could have with no two thought said just that last year but Dr.Oduduwa a spell caster made me see there are still few good spell caster out there. Before now, i wasn’t a good father or a husband. I almost lost everything i had. As a matter of fact i lost everything i had. I lost my two kids and my wife and my job because i am an alcoholic. I was mostly always drunk throughout the entire day i pushed everybody away that really wanted to help me my wife my friends my mom i was just all about the alcohol. For two years i lived just being a drunk who had no one and who had nothing to live for, i was totally useless.When i realized myself it was rather to later even after i became sober and started fixing my life. She was remarried and living happily and wanted nothing to do with me. I wanted my wife back and wanted to be a part of my children life. Me wanting back my family was not only a step to get my life back together it was also a step to prove to my wife though i am an alcoholic, i can stay sober and be responsible for her and my children. Heaven knows i tried all i can to prove to her that i have changed and i am ready to love her with my life just like how it was before i ruined it. I got her back even with the help of Dr.Oduduwa a spell caster i was referred to on the Internet blog posted comment section just like this. Whatever he did for me made my wife and my kids come back to me. All that was required from me were materials needed for the spell casting. I wish i can write in detail about how all this happened to make those who need help believe that spell casting can yield good result but it really about the heart if you think Dr.oduduwa can help you with your problem contact him via: (dr.oduduwaspellcaster(AT)gmail(DOT)com) or use the address (dr.oduduwaspellcaster@ gmail. com) note:use this email the way you use yours in the standard email format and i promise you, he can take all your troubles away, As Dr.Oduduwa spell casting power is harmless and don’t have any effect in ones life.

 5. Thanks for this lovely post but i have share a information that how it will be change in the windows i am always excited to see that the virtual function and you will be enjoyed a lot.

  1. thious skriver:

   ShiftingWale provides the best and affordable relocation service. So if you want relocation service then only contact ShiftingWale Packers and Movers. Read more information on our website.

 6. office.com/setup skriver:

  Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News

  http://www.officecomsetup-officesetup.com

 7. solutions1313 skriver:

  Thanks for this lovely post but i have share a information that will change in the windows i am always excited to see that the virtual function and you will be enjoyed.

 8. solutions1313 skriver:

  1313 SOLUTIONS IS NO 1 Digital Marketing Company in Chandigarh. we complete more than 500 projects in Chandigarh and all over the world. we have a dedicated team who is helping to improve organic and paid promotion for more info contact us on 9216041313

 9. McAfee has gained a lot of positive result for its performance.
  https://mcafee-activation.com

 10. cool math games skriver:

  I still have questions about this, the article is very good, it helps me now

 11. maria skriver:

  hello, it’s hard to see your true love take a different direction, hello everybody my name is maria luke I’ve been married for 20 years and one day my husband told me he could not continue our marriage because that he had seen another woman decide to ask for help and find someone with my similar online story, how her marriage was restored and I feel that it will change my story, I live happily with my husband just like when we get married, we strengthen our mutual love and I also discover that my husband has had a negative influence, I am very grateful to this person for help, if you need support., Whatsapp +23490) 6157) 0504 ) e.tc jajaspellcastertemple@gmail.com

 12. Christy Walton skriver:

  llllletar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 13. Ulrika Anderson skriver:

  Hello friends, I’m Ulrika Anders living from Stockholm Sweden. I’m new here on this blog, i don’t really know much about how things work out here, however i enjoy reading articles good testimony comments here and i also want to add little of my own life experience this will be helpful to many of us here who are seeking for answers and solution to relationship problems, After being marriage with my husband Anderson for Nine years we have no child of our own, i was unable to get pregnant after so many years of marriage. This was a big problem i was having with my husband Anderson and he believe all fault was mine not to get pregnant, Husband broke-up with me because of this problem of unable to get pregnant, I did everything to get him back, I visited doctors in different hospital and other marriage counseling classes but everything was in vain, I want my husband back into my life i love him so much. I prayed him to return with everything, i made promises to him and family members talked with him that the problem is not mine not having a child but he refused. I explained my marriage problem to my best-friend, a colleague at work office and she suggested that I would rather contact a Spiritualist Love-spell caster to return my husband home and bless me with fruit of womb. My friends advised me to contact Dr.Oduduwa the great herbalist from a tropical Saharan region in Africa, that could help me make a love-spell to get husband back home to me, but I’m the kind who never liked to believe in spiritual powers, I had no choice i gave it a try, I send message to Oduduwa private email address (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) the spelling channel. Oduduwa told me there was no problem with me that everything will be fine within 3 days, my husband Anderson will return home to meet me, Oduduwa the Spiritual spellmaster threw the spelling into air, and did every other spelling charms on my behalf in his temple at mid-night.
  Surprisingly the second day it was around 16.00AM. I received a phone call from unknown number, My husband called me on phone, I was so amazed. I answered my phone call, behold it was my husband Anderson calling, we had a long conversation and apologize to me. Husband return back home within 3 days as Oduduwa has said it. Few weeks later i was feeling fiverish, i visited family doctor for check-up, behold i was three weeks pregnant after my husband return back home.
  I am so happy today because just last month i gave birth to a baby boy, after so many years in marriage without having a child, Oduduwa lunched a charm spell to return my husband back home to me and he prepared a Traditional corcorsion medicine for giving me pregnancy to have a child.
  The joy and happiness of heart is too much, Today i have a child and my husband back in love with me. I promised Oduduwa to share my good news result after it work perfectly without no side effect.
  I have this powerful intention that someone having similar marriage/relationship problems to contact Oduduwa for instant solution, email: (herbalisthome01@gmail.com)
  help in your relationship or any other probolems like:–
  i). love-spell get back ex-love
  ii). Tradional native roots and herbs to cure Breast CANCER, Pediatric diseases, Respiratory diseases, Cardiovascular, kidney and urinary tract diseases,
  iii). Traditional Herbs to CURE TO HIV and AIDS (Sexualy Transmitted Disease)
  iv). Traditional Herbs for CURE TO BLOOD DISEASE, CURE TO SKIN DISEASE
  v). Divorce Spells
  vi). Marriage roles (goodluck-spell)
  vii). binding spelling
  viii). Break-up Spells
  ix). Promotion of rank at office
  x). You want to be pregnant and have your own child.
  xi). Man-power energy, strong men erection.
  Oduduwa is capable of solution to problems instantly within 3 days. Whatsapp number: +2348109844548
  Herbalist Temple WhatsApp messages only via: +2347017150110 get yourself cured, every of the healing process is practically natural.

  dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 14. norton.com/setup skriver:

  Dear admin, first of all, thank you so much for sharing such useful information with us, I really like your writing style, you are doing such amazing work and your information is very useful for me, I have also something here to share.

 15. Secure your data from viruses, stay connected to our Webroot Phone Number. We won’t let you lose your data with our magnificent support.

 16. With Geek Squad Phone Number, get your queries answered and problems resolved 24×7. We offer an unrivaled level of help for your defective appliances.

 17. If you face any issues regarding Roku’s streaming devices or its services, feel free to call at Roku Customer Service Number and resolve your issue .

 18. Groshan Hansen skriver:

  Mcafee Login Account is your one-stop key for accessing and utilising all the benefits and features of the amazing Mcafee security applications. visit here: https://mcafeepro.com/

 19. McAfeePro skriver:

  Mcafee Login Mobile:
  Mcafeepro antivirus I personally used for 7 years its popular virus protection software antivirus which secures your laptop and mobile devices from the virus. You can log in by using McAfee login mobile. For more information visit our Web site:https://mcafeepro.com/

 20. Paul skriver:

  Here at SecurityX, we combine both highly skilled professionals with top-notch Cyber Security Services that includes automated analysis by a cloud engine to find known threats, anomalous behavior and suspicious activities.

 21. Vishyat Technologies is one of the best Digital Marketing and SEO company in Chandigarh. Our expert SEO services in Chandigarhhave helped a lot of business get better online exposure. SEO services Company in Amritsar,
  Seo Company In Punjab, SEO company in India, SEO COMPANY IN GURGAON

  Vishyat Technologies offers Website development, SEO, PPC, Backlink Building, Content Development, Content Marketing, Conversion Rate Optimization, Email Marketing, Online Reputation Management, SEO Company in Faridabad, SEO Company in Noida, Brand Reputation Management, Hospital Reputation Management, Web Analytics and Internet Marketing. Vishyat Technologies optimizes your site, withor set up an extensive social media presence for you. We offer great quality content for your website and effective social media marketing campaigns. We also offer SEO Reseller services or SEO Outsourcing services to our clients in US, UK, Australia, Canada and Middle-East. You can check how’s your keyword ranking using a Rank checker tool on our website.
  Website: http://www.vishyat.com
  Email: contact(at)vishyat.com
  Contact: +91-935-461-6193, +917827890148
  VISHYAT PRESENCE
  SEO COMPANY IN GURGAON
  SEO COMPANY IN PUNJAB
  SEO COMPANY IN CHANDIGARH, SEO COMPANY IN INDIA
  Our digital Marketing services and SEO services in Chandigarh enable us to take evidence based strategic decisions. Getting website ranked on the first page of the SERP is the aim of every website owner. However, this is a complex process as it involves the large numbers seo training in chandigarhof factors that need to be taken care of. So, what do we do? We focus on the core guidelines laid down by Google Webmasters like to have a unique content, schema.org validated code, positive link profile, etc. The best SEO experts in Chandigarh consider all the 200+ SEO factors that helps in rankings for all of our clients, right from “image alt text” to “Rich Card Snippets”. Call usat +919354616193 or email us at
  vishyattechnologies(at)gmail.comnow as you only stand to gain every day with our affordable, high quality and customized SEO packages.

  SEO SERVICES IN CHANDIGARH, SEO SERVICES IN INDIA
  We offer natural link building services. Vishyat Technologies is adigital marketing company in chandigarhthat offer most effective Search Engine Optimization Services. We offer SEO services in all over India, even abroad. It also helps you to understand the principle of SEO and shows you more results that you could actually believe of before hiring.
  Vishyat Technologies is a fast growing SEO company in Chandigarh India offering professional and expert SEO services in India as well as to clients across the world.
  Vishyat Technologies Chandigarh helps clients to boost search engine visibility with the customized SEO services in India. Vishyat Technologies offer one of the best SEO Services in India, quality internet marketing services with Affordable SEO Packages for small to large business and individuals.

  Vishyat Technologies is an India based the most trustworthy SEO Company in Chandigarh, Vishyat Technologies offering SEO, SMM and Internet Marketing solutions for small to large business.
  Vishyat technologies is a Best seo training in chandigarh, seo coaching in chandigarh and also Best digital marketing course training in chandigarh.

  At Vishyat Technologies, we understand the fact how the internet is improving everyday and so are the big search engines like Google. To provide the users most relevant, highest quality and informative content in the shortest span of time has become the only focus Search Engines. Everyday changes are made in the process of searching the web by the search engines, i.e. the changes are famously called Algorithm Updates. Therefore, at Vishyat Technologies, we keep an strict eye on the updates so as to make sure that our clients’ rankings are not dropping, however in case if it does, we make quick changes as per the update, wherever required. Our smart executives come up with fresh and powerful ideas that can make appreciable difference in the site’s performance on the world wide web.
  SEO, SMM, PPC, Internet Marketing, Online Branding & Promotion.
  Vishyat Technologies is a leading Search Engine Optimization Company drawing years of experience from the world of SEO inChandigarh, Mohali, Panchkula& North India. Focusing on offering unparalleled services through excellent communication, our company works with you, different external and internal agencies to make sure that your business surpasses its objectives.

 22. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

 23. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

  https://sites.google.com/view/printer-drivers-for-hp/

  1. McAfee skriver:

   Mcafee Login : Thanks for sharing this fantastic Article, really very informative. Your writing skill is very good, you must keep writing this type of Article. McAfeePro Antivirus is the key to protect your digital world from malicious web content and cyber threats. Download McAfeePro to activate the file via Mcafee Login for more information visit us at : https://mcafeepro.com.

 24. ShiftingWale skriver:

  ShiftingWale provides the best and affordable relocation service. So if you want relocation service then only contact ShiftingWale Packers and Movers. Read more information on our website.

 25. espn skriver:

  Very good write-up. I certainly love this website. Thanks!

 26. music skriver:

  great article thank you

 27. materials are not inclined to burning in certainty they are the profile compound have a fire retardant rating as indicated by and alongside it, it additionally satisfies Class imperviousness to fire as characterized

 28. It is exceptionally basic to keep your in great condition. Your initial move towards accomplishing appropriate is to give your body adequate sustenance.

 29. sami skriver:

  Do you notice an adjustment in pattern when you go to a It is about the rings that trade. In the event that you see from a good ways, airpods supplier

 30. GetSupportPro skriver:

  123hp.com/setup :Complete 123 HP com setup officejet 3830 setup and this printer is well known to offer high-quality print outs for a low printing cost. Features are many to explore and include the color touch screen, color graphics and much more. Now, to execute 123 hp com setup 3830 ,Visit
  123hp.com/setup

 31. Airport Maxi Taxi Melbourne Cab Booking is one of the reputed taxi services company in Melbourne. We offer maxi taxi Avalon airport, Taxi in melbourne which is well maintained and are in excellent condition. Whether you’re travelling to Melbourne maxi taxi Airport or anywhere else Maxi cab Melbourne Region, we likely have a Maxi taxi Melbourne airport cab book a maxi taxi near you. We provide pre-booked door to door Maxi Taxi services or Airport taxi Melbourneand have an excellent reputation in the market for quality and commitment in case of maxi Taxi Melbourne Airport services or a Melbourne cabs services.
  http://www.airportmaxitaximelbourne.com.au/

 32. airportmaxitaxi skriver:

  Airport Maxi Taxi Melbourne Cab Booking is one of the reputed taxi services company in Melbourne. We offer maxi taxi Avalon airport, Taxi in melbourne which is well maintained and are in excellent condition. Whether you’re travelling to Melbourne maxi taxi Airport or anywhere else Maxi cab Melbourne Region, we likely have a Maxi taxi Melbourne airport cab book a maxi taxi near you. We provide pre-booked door to door Maxi Taxi services or Airport taxi Melbourneand have an excellent reputation in the market for quality and commitment in case of maxi Taxi Melbourne Airport services or a Melbourne cabs services.
  http://www.airportmaxitaximelbourne.com.au/

 33. Elite Butlers skriver:

  We are Elite Butlers, the first dedicated HNWI (High net worth Individual) household staffing agency based in India. Whether you want to hire a professional butler, hire a household manager, hire a personal chef, find a butler, find a estate manager, find a nanny, find a housekeeper, find a personal chef, find a chauffeurs, find a personal assistant
  With a trustable & professional network of dedicated staff around the globe, find front office staff, find a babysitter, nanny services near me, babysitter agency near me,where to find a personal assistant, looking for a babysitter near me, find a live in housekeeperyou can trust that we’re committed to recruiting high integrity candidates that meet the unique needs of your family.
  Whether find a personal assistant near me, find a nanny in my area, hire chef for event, hiring a house manager, housekeeper for hire near me, hire private chef near me, we’re here to help.
  If you are a qualified candidate looking for employment as a Butler, Housekeeper, Estate Manager, Nanny/Baby-Sitter, Personal Chef, Chauffeurs, etc. you can send your updated CV to us at enquiries@elitebutlers.co.in.

 34. Sparkle Office is a notable Australian organization offering diverse kinds of services which include carpet cleaning, end of lease cleaning, office cleaning and commercial cleaning.Office cleaning Melbourne, Office cleaning, Commercial cleaning, Commercial cleaning Melbourne, Office cleaners Melbourne, Office cleaning services Melbourne, Commercial office cleaning Melbourne, Commercial cleaners Melbourne, Commercial office cleaning in Melbourne, Commercial cleaning services Melbourne, Office cleaning dandenong, Office cleaners dandenong, Commercial cleaning dandenong, Commercial cleaners dandenong, Office cleaning dandenong south, Office cleaning services dandenong. With an aim to give a clean and safe environment to everybody we have always believed in giving best quality cleaning services at a reasonable cost. Our experienced and well qualified cleaning specialists will understand what you need and provide you with suitable solution. Office cleaning services in Melbourne, Office cleaners, Office cleaners in Melbourne, Office cleaning in Melbourne, Commercial office cleaning services Melbourne, Office cleaning companies Melbourne, Commercial cleaning companies Melbourne, Office cleaning services, Commercial cleaning services , Commercial cleaning services in Melbourne, Office cleaning port Melbourne, End of lease cleaning Melbourne, End of lease cleaners Melbourne, Bond cleaning Melbourne, Bond back cleaning Melbourne, Vacate cleaning Melbourne, School cleaning Melbourne, We realize that you desire a clean environment and that is carved as one of our organization principles. Our motto is to make a long-lasting, authentic and rewarding relationship with the clients to guarantee they are satisfied with our services.Office cleaning services in Melbourne, Office cleaners, Office cleaners in Melbourne, Office cleaning in Melbourne, Commercial office cleaning services Melbourne, Office cleaning companies Melbourne, Commercial cleaning companies Melbourne, Office cleaning services, Commercial cleaning services , Commercial cleaning services in Melbourne, Office cleaning port Melbourne, End of lease cleaning Melbourne, End of lease cleaners Melbourne, Bond cleaning Melbourne, Bond back cleaning Melbourne, Vacate cleaning Melbourne, School cleaning Melbourne, School cleaning, Gym cleaning, Gym cleaning Melbourne, Builders cleaning Melbourne , Commercial cleaning south east suburbs , Commercial cleaning sunshine west , Commercial cleaning altona.
  Call us at +61426507484 and melbournesparkle@gmail.com

 35. very nice article
  feel free to see
  Vishyat Technologies is one of the best Digital Marketing and SEO company in Chandigarh. Our expert SEO services in Chandigarh have helped a lot of business get better online exposure. SEO services Company in Amritsar,
  Seo Company In Punjab, SEO company in India, SEO COMPANY IN GURGAON

  Vishyat Technologies offers Website development, SEO, PPC, Backlink Building, Content Development, Content Marketing, Conversion Rate Optimization, Email Marketing, Online Reputation Management, SEO Company in Faridabad, SEO Company in Noida, Brand Reputation Management, Hospital Reputation Management, Web Analytics and Internet Marketing. Vishyat Technologies optimizes your site, with or set up an extensive social media presence for you. We offer great quality content for your website and effective social media marketing campaigns. We also offer SEO Reseller services or SEO Outsourcing services to our clients in US, UK, Australia, Canada and Middle-East. You can check how’s your keyword ranking using a Rank checker tool on our website.
  Website: http://www.vishyat.com
  Email: contact(at)vishyat.com
  Contact: +91-935-461-6193, +917827890148
  VISHYAT PRESENCE
  SEO COMPANY IN GURGAON
  SEO COMPANY IN PUNJAB
  SEO COMPANY IN CHANDIGARH, SEO COMPANY IN INDIA
  Our digital Marketing services and SEO services in Chandigarh enable us to take evidence based strategic decisions. Getting website ranked on the first page of the SERP is the aim of every website owner. However, this is a complex process as it involves the large numbers seo training in chandigarh of factors that need to be taken care of. So, what do we do? We focus on the core guidelines laid down by Google Webmasters like to have a unique content, schema.org validated code, positive link profile, etc. The best SEO experts in Chandigarh consider all the 200+ SEO factors that helps in rankings for all of our clients, right from “image alt text” to “Rich Card Snippets”. Call us at +919354616193 or email us at
  vishyattechnologies(at)gmail.com now as you only stand to gain every day with our affordable, high quality and customized SEO packages.

  SEO SERVICES IN CHANDIGARH, SEO SERVICES IN INDIA
  We offer natural link building services. Vishyat Technologies is a digital marketing company in chandigarh that offer most effective Search Engine Optimization Services. We offer SEO services in all over India, even abroad. It also helps you to understand the principle of SEO and shows you more results that you could actually believe of before hiring.
  Vishyat Technologies is a fast growing SEO company in Chandigarh India offering professional and expert SEO services in India as well as to clients across the world.
  Vishyat Technologies Chandigarh helps clients to boost search engine visibility with the customized SEO services in India. Vishyat Technologies offer one of the best SEO Services in India, quality internet marketing services with Affordable SEO Packages for small to large business and individuals.

  Vishyat Technologies is an India based the most trustworthy SEO Company in Chandigarh, Vishyat Technologies offering SEO, SMM and Internet Marketing solutions for small to large business.
  Vishyat technologies is a Best seo training in chandigarh, seo coaching in chandigarh and also Best digital marketing course training in chandigarh.

  At Vishyat Technologies, we understand the fact how the internet is improving everyday and so are the big search engines like Google. To provide the users most relevant, highest quality and informative content in the shortest span of time has become the only focus Search Engines. Everyday changes are made in the process of searching the web by the search engines, i.e. the changes are famously called Algorithm Updates. Therefore, at Vishyat Technologies, we keep an strict eye on the updates so as to make sure that our clients’ rankings are not dropping, however in case if it does, we make quick changes as per the update, wherever required. Our smart executives come up with fresh and powerful ideas that can make appreciable difference in the site’s performance on the world wide web.
  SEO, SMM, PPC, Internet Marketing, Online Branding & Promotion.
  Vishyat Technologies is a leading Search Engine Optimization Company drawing years of experience from the world of SEO in Chandigarh, Mohali, Panchkula & North India. Focusing on offering unparalleled services through excellent communication, our company works with you, different external and internal agencies to make sure that your business surpasses its objectives.

 36. Sophie Lee skriver:

  Plenty of Fish is one of the largest global online dating website and is available in 11 languages and more than 20 countries. Unlike many dating offerings today, POF Login offers a less prescriptive, low-pressure user experience that allows singles to discover what they’re looking for.
  For more details visit!
  https://plenty-offish.com/

 37. UClean skriver:

  Are you looking for the best cleaning service providers in New Friends Colony Delhi? If yes, contact UClean as we provide the best cleaning service to the customer at an affordable price, such as laundry, dry cleaning, home cleaning services, etc. Contact us or read more information about our cleaning services on our website.

 38. 123.Hp.com/setup skriver:

  Once your Printer is prepared for “123.hp.com/setup”, configure it successfully on your Internet Network. This means you must connect it to an Internet Connection that you use for your Computer/ Laptop etc. Now, this connection can be established either through a Wired Network or Wirelessly. Furthermore, you can directly hook up the Printer to the Computer using a USB Cable. This decision will primarily depend upon your HP Printer’s Model Number, Router’s Infrastructure, and Computer. As such, determine the Connection possibilities of your Devices and ensure your Printer is properly hooked up.

 39. Home.mcafee.com. skriver:

  Mcafee is a security or privacy solution that is designed to protect you, your family, and your business. This software goes beyond antivirus and provides protects from spyware, malware, and phishing attacks also. Its ultimate security is available in the form of various products. You can avail these products by visiting home.mcafee.com.

  https://www.mcafeeactivatee.uk/home-mcafee-com/

 40. 123.Hp.com/setup skriver:

  Once your Printer is prepared for “123.hp.com/setup”, configure it successfully on your Internet Network. This means you must connect it to an Internet Connection that you use for your Computer/ Laptop etc. Now, this connection can be established either through a Wired Network or Wirelessly. Furthermore, you can directly hook up the Printer to the Computer using a USB Cable. This decision will primarily depend upon your HP Printer’s Model Number, Router’s Infrastructure, and Computer. As such, determine the Connection possibilities of your Devices and ensure your Printer is properly hooked up.

  https://hp123hp.com/

 41. Mcafee login skriver:

  McAfee is an antivirus software that defends you against the web surfing sessions by blocking harmful sites. Just after completing the Mcafee login you can access the various McAfee products and services.

  https://www.mcafeeactivatee.uk/mcafee-login/

 42. Garmin.com/express skriver:

  Download Garmin Express software by visiting Garmin.com/express to Install & Manage Garmin Updates For all Garmin Devices With Easy Instructions.Garmin Express is a desktop application designed for managing and updating your devices. With the help of this application, you can perform multiple functions such as software and maps update, product registration, data syncing, product manual installation, and much more.

  http://igarmincomexpress.com

 43. AOL Desktop Gold Download skriver:

  Once the purchase part is over, the next step is to initiate the AOL Desktop Gold Download.AOL Download takes a few minutes to complete. Hence, wait for the successful completion of the process. AOL Desktop Gold is a highly versatile software suite, that compatible with both Windows and Mac simultaneously.

  http://aoldesktopgolddownloadd.com/

 44. HP Printer Drivers skriver:

  HP Printer Drivers Setup must be performed correctly to ensure that you experience your Printer’s capacity to the fullest. For this, it must be installed on your Computer which may be using Windows or Mac as an OS.

  http://hpprinterdrivers.support/

 45. jenny gupta skriver:

  Jenny Gupta is an Individual Kolkata based girl who is passionate about her modeling. She is interested in travel, fashion show, and sports. View More: http://www.jennygupta.com Jenny Gupta Call and

 46. office.com/setup skriver:

  Microsoft Office 365 is a collection of office products. it has many applications such as MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, and many more. It doesn’t matter whether you are an employe, students, or Entrepreneur You always need Microsoft Office 365 to complete your office work, college work, or your personal work on your computer that’s why everybody needs the Microsoft office. The Microsoft Office Can be installed on the window device. In Microsoft Office 365 there are many applications to choose from but you have to choose only as per your requirements, So that’s why there is an Application collection that we called suites. There Will be Applications available for students, a suite for home, and small business also. For download Microsoft office 365 click on office.com/setup or visit at http://www.office.com/setup and Submit your office product key.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp