Åtta kändisar som (tyvärr) inte kan applådera

8:20 6 Mar 2017

Awards season är i full gång i USA, vilket innebär att det är högsäsong för ”starka” tacktal, krossade drömmar, ”modiga” klädval – och kändisar som verkligen inte kan klappa händerna!

Vi tar en walk down memory shame, för att närstudera kändisarna som glömt hur man slår sina handflator ihop och ser ut som en fullt fungerande person. Ta närmsta vuxen i handen, fyll på popcornskålen och ta avsked till allt du trodde du visste om människan. För Nicole Kidman må vara den bästa, men hon är långt ifrån den enda.

Vi har valt ut åtta favoriter när det kommer till bedrövliga applåder. För vad skulle vi annars göra?

steve
8. Steve McQueen
En grej ska man ge Steve McQueen och det är att han på ett föredömligt sätt matchar sin applåd med sitt ansiktsuttryck. Synd att båda två får honom att se ut som att han är död på insidan.

Joe
7. Joe Jonas

Ibland börjar man reflektera över hur man gör något väldigt vardagligt och så kan man plötsligt inte göra det längre. Typ sätta sig ner eller hålla i en penna. Det kan vara det som händer här?

Btw, vill man ej adoptera Joe Jonas efter att ha sett hans förvirrade men koncentrerade ansiktsuttryck här så är man tyvärr helt hjärtlös. Och det är mycket värre än att inte kunna applådera.

Wes
6. Wes Anderson
Vi fattar Wes. Du gör quirky filmer.

Brendan
5. Brendan Fraser
Det finns de som påstår att Brendans applådgif använts i psykologiska massexperiment och hypnotiserat hela byar. Vi säger inte att det är sant. Vi säger bara att vi just spenderade 45 minuter med att stirra på den. Och att vi numera tror att vi är kycklingar.

Britney
4. Britney Spears
Låt oss vara helt ärliga: Britney, underbara Britney, är oftast även en alldeles underbar applådör. Men här händer uppenbarligen något. Kanske tänker hon på den där gången hon och Justin Timberlake gick på gala helt klädda i denim? Kanske funderar hon på om hon inte ska börja low key-beefa med Iggy Azalea igen? Eller är det kanske karaktären “Lucky” från den gamla hiten Lucky som gör sig påmind?

Kate
3. Kate Middleton
Det här är en av världshistoriens tydligaste applåder, men det många inte vet är att Kate i själva verket gömt en medelstor klump häftmassa i ena handflatan för att på så sätt kombinera nöjet tennismatch med underarmsträningen att behöva slita isär händerna efter varje klapp.

Sting
2. Sting
Det känns som att Stings vänsterhand hade awkward fyllesex med Stings högerhand igår, och nu har de hamnat på samma fest och försöker desperat undvika varandra.

Nicole 1
1. Nicole Kidman
Om man sett Pans Labyrint och känner att det var 118 minuter av sitt liv man aldrig kommer ha användning för har man fel. Hur skulle man annars kunna förstå hur chockerande det är att Nicole Kidmans händer INTE castades som monstret?

Få är så hängivna denna märkliga konstform som Nicole Kidman – award season efter award season bevisar hon att hon är drottningen av riktigt värdelösa applåder. We salute you!

Nicole
Man kan dra olika slutsatser av det här, beroende på hur mörk man är i sinnet. Antingen är det här bara en samling galabesökande kändisar som för några sekunder tappar det och beter sig som vanligt fölk.

ELLER så är vi en ny folksjukdom på spåret och då kan kan vi inte annat än förvänta oss att detta syndrom, likt ALS och Ice Bucket Challenge, kommer uppmärksammas av majoriteten (inte så kända) kändisar. Utmaningen kommer självfallet resultera i att vi blir spammade dagligen av klipp på Facebook där människor världen över tar på sig handskar direkt från frysen och klappar tills händerna blivit blåa av köld och ihärdiga sammanslagningar.

Någon måste ta detta inte-så-särskilt-dolda syndromet på allvar. Denna någon kan vara du.  Denna någon skulle också kunna vara någon av oss – men vi är tyvärr upptagna med annat just nu.

/Karin och Camilla

 

4 kommentarer | “Åtta kändisar som (tyvärr) inte kan applådera”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Christy Walton skriver:

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 2. pussy888 skriver:

  I like this post.

  pussy888

 3. alex skriver:

  If you are interested in developing android apps then you must visit this informative website and you will be benefited very much.

 4. infected days skriver:

  Rub! This is a great and helpful article. I really, really love it. It’s so good and so wonderful.
  coloring pages

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp