well

3:06 14 Okt 2015

– att jag igår innan jag somnade verkligen tänkte på jag idag skulle vakna tidigt för att dra köpa ett gymkort/gymma … uääh panik eller? men lugn det hände inte, jobbet ringde och så var dagen räddad.  Kom igen brain? Gör aldrig så mot mig igen.

+ Jag ska nu testa kinky curly knot today (JAAAAA) som är en leave in conditioner/detangler som jag har hört mycket bra om. Har faktiskt velat ha den ganska länge så hoppas bara på att den funkar på mitt hår.

               pray.for.me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste inläggen

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg