Update

4:58 12 Jan 2016

Jag känner att jag behöver förtydliga detta då jag har fått många förfrågningar om när nya inlägg kommer postas på bloggen osv, jag uppskattar att ni gillar min blogg, men det är så att jag just nu mår verkligen inget bra psykiskt. Jag mår som skit. Så jag försöker ta en dag i taget och försöka göra det jag orkar, och just nu prioriterar jag mitt mående först. Jag skulle kunna skriva inlägg varje dag här, men det skulle bara framkalla mig mer ännu mer ångest och kännas tvingat, vilket är varför jag inte gör det, jag vill inte att skriva i denna blogg ska vara något som jag ”måste” göra, utan att blogga ska vara kul och något som jag vill. Så nu vet ni iaf varför det är glest med inlägg här, men förhoppningsvis så vänder det snart! Ta hand om er!

2 kommentarer | “Update”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. klara skriver:

    Kram <333

    1. Divalicious skriver:

      <333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste inläggen

Mest läst på NG