Ett mystiskt paket

6:09 13 Aug 2015

Igår var jag med om något väldigt spännande; UPS kontaktade mig för att de försökt lämna ett paket med böcker från ett bokförlag i USA till min gamla adress som jag flyttade ifrån för 11 månader sen.

Jag var nära på att be dem skicka tillbaka paket för 1. Jag har aldrig beställt böcker från USA. 2 Jag tyckte det var underligt att den som skickade inte hade min nuvarande adress. 3. ???? vad är detta??

Jag hörde av mig till vänner och undrade vad tusan det kunde tänkas vara. Varför skulle just BÖCKER, som är min största passion, skickas till mig från USA? Jag känner ingen där. Vill nån att jag ska recensera något? Vet någon i USA om att jag bloggar om litteratur? Är det knark? Är det en bomb? Spänningen var olidlig och jag kunde knappt sova eftersom jag skulle få paketet skickat till jobbet idag istället. 

Så idag kom det mystiska paketet med böcker.

awkward.jpg

Awkwardfamilyphotos  skickade mig saker eftersom min awkward babybild kommit med i deras två olika kalendrar för 2016. Skickade in bilden i början av 2014 och hade totalt glömt bort detta.  Ingen i USA vet om att jag bloggar om litteratur och jag har ingen hemlig beundrare som vet min passion för litteratur, jag är däremot nu en awkward kalenderflicka. 

Det var nog det roligaste mystiska paket jag någonsin fått.  Och bättre än ett paket med böcker!

Ni ser ju hur glad jag är

liten_baby.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp