Poesimässa 18-19 Mars

9:54 18 Mar 2016

poesimässa

För den som rör sig i Stockholm i helgen så kan det vara värt att veta att idag drar Poesimässan igång på Stockholms Stadsbibliotek för tredje året i rad.

Under två dagar fylls Stadsbiblioteket med poesi: läsningar, samtal, bokförsäljning och mingel. Program både i Poesibazaren, på barnavdelningen och på stora scenen i Rotundan. Ett trettiotal utställare visar upp och säljer sina böcker och tidskrifter på bokbord i biblioteket.

Fredag 18 mars klockan 15.00-19.00.

Lördag 19 mars klockan 12.00-16.00

Bland de poeter som kommer att delta och läsa egna dikter finns bland annat Nöjesguidens egna Elis Burrau, Khashayar Naderehvandi, Gunnar Harding, Jonas Ellerström och Theodor Hildeman Togner. Dessutom blir det program med musikinslag, och ett block med ung poesi i form av tidskriften ponton, Brombergs debutantologi för unga poeter och OEI:s diktantologi ”Det fanns flera vi och någon bad om tydlighet”. Det blir också en programpunkt kring den nyutkomna antologin ”Om detta sjunger vi inte ensamma”, läsning av poeter från Romantiska förbundet samt program om Emily Dickinson och C D Wright.

Läs mer om programmet här: Stockholms Stadsbibliotek – Poesimässan

 

2 kommentarer | “Poesimässa 18-19 Mars”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maharashtra State Board HSC Old Syllabus 2023 are Available in the Official Website of Maharashtra Higher Secondary Education Board. MH 11th Class Syllabus 2023 will be Uploaded in the Website in PDF Format. Maha Board 11th Work Lessons 2023 Maharashtra State HSC Lessons 2023 will be Provided Here. Maharashtra State Board HSC Old Syllabus 2023 are Available in the Official Website of Maharashtra Higher Secondary Education Board. MH 11th Class Syllabus 2023 will be Uploaded in the Website in PDF Format. Maharashtra State HSC Lessons 2023 will be Provided Here.

  2. The effort you’ve put into maintaining a visually appealing website is evident. It adds a pleasant aesthetic to the learning experience and makes the content more engaging.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg