Jag ska gå ut med Ola Rapace på fredag

9:37 7 Nov 2019

Började på allvar oroa mig för hur det skulle gå med det där med krogcupen. Jag skulle liksom få ihop två roliga kända människors scheman den här veckan. Och jag tog mig an uppgiften som om den vore ett historieprov i gymnasiet. Det där kan jag göra i morgon.

Men jag har alltid varit bra på att skjuta upp saker tills de verkligen måste göras. Tills det är katastrof om jag inte gör dem nu. Och sedan har jag väntat en dag till.

Men allting handlar om att förstå när det är skarpt läge. Och se till att prestera då. Och det har jag också alltid gjort. Ingen jobbar bättre än jag under tidspress.

Åter till krogcupen. I går messade jag ex-konsulten Simon Strand, som jag ändå ska ta en öl med på fredag. ”Kan du ta med två kändisar på fredag? Har en grej där jag måste gå ut med två omaka kändisar och jag tänkte att jag kunde lämpa över problemet på någon annan” skrev jag.

Visste att Simon skulle fixa det. Den Simon Strand inte känner är inte värd att känna. Någon timme senare messade han mig ”Går det bra om Ola Rapace är en av dem?”.

Så nu ska jag ut med Ola Rapace på fredag. Det ska bli kul utav bara helvete. Men jag är rädd också. Vad var det han sa när var med i Schulman Show? Att han kan dricka fyra vinare på en kväll eller nåt sånt? Det här kan sluta hur som helst.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp