En edgelord på Gaffa har varit på Aviciis minneskonsert

1:18 6 Dec 2019

Läste just en artikel i Gaffa som gjorde mig matt. Redan när jag såg rubriken ”Fin kväll med outhärdlig moderat-dunka dunka” visste jag att det inte var någon bra idé att klicka. Jag skulle bara bli sur. Men jag skulle förstås klicka ändå. Och sur blev jag.

När Markus Larsson gav Aviciis första postuma singel två plus i Aftonbladet tyckte jag att det hade någonting. Snudd på gås faktiskt. Det sa nåt om att han tar sitt jobb på allvar.

Men när nån edgelord på Gaffa som hatar house och moderater går på en minneskonsert han vet att han kommer hata och skriver en text som han hade kunnat skriva innan han satte sin fot på Friends Arena har det absolut ingenting. Jaså, de spelade house? De hade Moncler-jackor? Det var många moderater där? Det menar du inte.

Att han i den här fullständigt meningslösa texten har mage att kalla house för ett ”trivialt konstuttryck”… Jag vet faktiskt inte om jag ska gå in på det.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp