Nån på det här kontoret är inte bekant med fenomenet toalettborste

3:53 6 Dec 2019

Det händer titt som tätt på det här kontoret att man går in på toaletten och… hur ska jag uttrycka det här smakfullt? Det är mer brunt än vitt i toan. Vet inte om det där blev så smakfullt. Men det är alltså nån jävla dåre som gör sin grej och lämnar brottsplatsen utan att sopa undan bevisen efter sig.

Jag förstår det inte. Hur kan man ha så mycket självförtroende att man inte städar toaletten så att den är renare än när man klev in? Rör det sig om någon form av fetisch? Eller okunskap? Personen kanske har blivit uppfostrad av vargar i skogen och känner helt enkelt inte till att det är praxis att borsta efteråt? Hur som helst ska gärningsmannen hittas och straffas. Så här kan vi inte ha det. We live in a society.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp