Paow har tagit mitt jobb

9:23 31 Jan 2020

Jaha, det var ju en mening jag aldrig trodde att jag skulle skriva. Men nu är det i alla fall så det ligger till. One day you’re in, next day you’re out.

Ni lömska ormar som inte följer mig på Instagram kanske undrar var det här handlar om. Sansa er. Jag ska berätta.

Varje fredag gästar jag Fredrik Söderholms radioprogram Gott Snack och tipsar om helgens nöjen. Så har det i alla fall varit fram till i går, då jag fick reda på att jag fått sparken och blivit ersatt av… Paow.

Det hade varit en sak om Fredrik hade skrivit till mig innan och förklarat för mig att jag skulle bli utbytt. Men jag fick reda på det genom att se Paow:s ansikte där mitt ansikte brukade vara i en reklambild på Gott Snacks Instagramkonto. Det är bra Fredrik, hugg dina vänners huvuden och skåla i deras blod.

Så om ni vill ha tips på var de blandar den bästa Red Bull-vodkan antar jag att ni kan lyssna på Gott Snack.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp