”Det som händer i Paradise Hotel stannar i Paradise Hotel”

6:18 10 Feb 2020

I dag var jag på pressvisningen av den nya säsongen av Paradise Hotel. Det är en fin liten tradition jag har. Jag går dit och ser premiäravsnittet. När de riktiga journalisterna börjar intervjua deltagarna drar jag. ”Ska du redan gå?” frågar någon pressperson på TV3. Japp, det ska jag. Innan jag hinner fram till utgången är det alltid någon TT-reporter som hejdar mig i tron att jag är en av årets deltagare. Då ställer jag glatt upp på en liten intervju och fotografering.

Efter att ha sett årets premiäravsnitt kan jag konstatera att 19-åringen Mattias Helén från Uppsala känns som årets mest lovande deltagare. Vissa av er känner kanske igen honom från tv-programmet Hemliga Beundrare, där han berättade om sina fritidsintressen: att ha roligt och jappa brudar. Han är med andra ord precis som jag.

Han sa i alla fall något som var så jävla kul: ”Det som händer i Paradise Hotel stannar i Paradise Hotel”. Det blir roligare för varje gång jag tänker på det. Vad fan betyder det? Ingenting som händer i Paradise Hotel stannar ju i Paradise Hotel, eftersom det sänds på tv.

En annan deltagare jag skulle kunna uppehålla mig lite vid är halvbritten Alex Cross. I sin introduktionsvideo berättar han att hans bästa raggningsknep är att prata engelska. Det här raggningsknepet använder han sig av i programmet, vilket är så jävla dumt ju. Han verkar inte ha förstått att en oerhört viktigt beståndsdel av raggningsmetoden är att tjejerna faktiskt tror att han är från England. Men tjejerna i programmet vet ju om att han är svensk och talar flytande svenska, men ändå väljer att prata engelska. Det kan inte vara så sexigt.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp