Dags att utse Stockholms hetaste singlar igen

8:40 17 Feb 2020

Jag måste säga att jag inte var helt bekväm på redaktionsmötet häromdagen när Pelle föreslog att vi skulle blåsa liv i singellistan igen. För det verkar som att det är tänkt att vi ska göra den utan Josefina, Isabelle och Daniel, som kläckte idén tillsammans med mig under en lunch på Brillo hösten 2018, i juryn den här gången. Men protesterade jag? Stod jag upp för mina vänner? Nej. Jag bara skruvade på mig och mumlade att det kan vi väl göra. Vilken sorts person gör det mig till? Jag vet inte.

Nu ska vi i alla fall utse Stockholms hetaste singlar 2020. Och det är jag glad för. Jag älskar när vi gör saker som osar 2007 och Stureplan.se. Det är ju min stora sorg i livet att jag var för ung för att vara nöjesjournalist på den gamla goda tiden.

Anyhow, om du eller din kompis tror att ni är singellistanmaterial kan ni mejla mig på frasse@ng.se för en chans att komma med på listan. Men skriv för guds skull en motivering. Mejl utan motivering åker rakt i sopen. Jag skriver ut dem och kör dem i dokumentförstöraren.

Här kan ni läsa singellistan från 2018.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp