Det sorgliga femte avsnittet: Varför är du singel?

8:24 18 Feb 2020

Det är tisdag! Det är FrasseMajas Detektivbyrå!

I dagens avsnitt pratar jag och Maja om att det inte går att vara med i Första Dejten eftersom man skulle bli så sorgligt porträtterad. Vilket är ironiskt med tanke på att jag i samma avsnitt tecknar ett sorgligare porträtt av mig själv än vad någon sadistisk klippare på SVT skulle kunna göra. Tror det är första gången någonsin jag visar mig svag i ett offentligt sammanhang.

Vad det handlar om får ni ta reda på genom att lyssna. Det kan ni till exempel göra på Spotify här.

En mer upplyftande nyhet är att FrasseMajas Detektivbyrå ska ut på vägarna i sommar. FrasseMajas Detektivbyrå World Tour 2020 inleds och avslutas på Hudikkalaset. Vi livepoddar den 24 eller 25 juli. Det är fortfarande inte riktigt bestämt.

 

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp