De vill att jag ska vara med i Första Dejten

1:22 14 Feb 2020

Glad alla hjärtans dag kära läsare. Själv har jag redan hunnit med att äta lunch på Gyllene Måsen och kändishälsa på Sandra Beijer. Sämre kan man ha det. Bättre också i och för sig.

I alla fall frågade just SVT om jag vill vara med i Första Dejten. Det blir det förstås ingenting med. Skulle väl egentligen inte ha några problem med själva dejteriet. Men att sitta där framför kameran och behöva svara på frågor som ”Varför är du singel?”… Uh. How can I answer that if you got the nerve to ask me?

Men det är ingenting emot när jag blev castad till Hemliga Beundrare. Det ringde från ett nummer jag inte hade inlagt i mobilen. Eftersom jag inte är skvatt galen (till skillnad från min chef Pelle som alltid svarar oavsett vem det är som ringer) svarade jag inte, utan googlade upp numret. Det tillhörde någon som jobbar med, rätt gissat, Hemliga Beundrare. Först blev jag lite smickrad. Vem av alla mina hemliga beundrare beundrar mig så mycket att hon vill gå på dejt i tv? tänkte jag.

Men sen fick jag ett mejl från telefonnumrets ägare. Det visade sig att de ville att jag skulle medverka som beundrare. Hahaha.

För övrigt rekommenderar jag alla att läsa dagens kärlekshistoria om Kevin och Fredrik som hittade kärleken i Anna Books kommentarsfält.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp