Det fjärde avsnittet: ”Tandborstmannen”

10:40 11 Feb 2020

Jag måste säga att det högg till i bröstet när jag vaknade i morse och såg att Perfect Day klippt ner det nya avsnittet av FrasseMajas Detektivbyrå till rekordkorta 23 minuter. Hade vi bara 23 roliga minuter i oss den här veckan? Tydligen.

Men mitt humör blev bättre när min kompis Thomas messade att avsnittet är 4+. Och sen ännu lite bättre när Daniel Redgert skrev på sin insta story att FrasseMajas Detektivbyrå är hans nya favoritpodcast.

Den här veckan pratar vi om min plågsamma vistelse i Big Brother-huset, att Martin Dahlin sjunger ”När vi gräver guld i USA” efter sex och guldbrons långsamma färd mot Slussen. Dessutom har Maja testat den exklusiva och, vad det verkar, insomnade dejtingappen Raya.

Man kan lyssna på Spotify här eller där poddar finns.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp