Relations-Thomas måste stoppas

7:32 14 Apr 2020

Först var Thomas med i en relationspanel i Gott Snack. Då protesterade jag inte. Sedan förvandlades relationspanelen till att Thomas svarar på lyssnarnas frågor på egen hand. Då protesterade jag inte heller. Men nu när jag ser att Thomas börjar marknadsföra sig själv som ”Relations-Thomas” och svarar på relationsfrågor i sin blogg här på Nöjesguiden är det jag som måste dra i handbromsen.

Thomas är nämligen den minst socialt kompetenta människan jag har träffat i hela mitt liv. Han är liksom helt inkapabel att läsa av hur andra människor uppfattar saker. Han är så dålig på det att det blir intressant. Jag har själv sett honom få en öl kastad i ansiktet utan att han själv förstod att han var i konflikt med någon. Att be Thomas om relationsråd är som att fråga Runar Sögaard om bokföringstips eller att ha Patrick Ekwall som smakråd när man ska köpa en ny kostym.

Nej, när det gäller något så viktigt som relationer ska man lyssna på experterna och inte hobbytyckare som Thomas.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg