Den riktiga tragedin med Way Out West

11:53 20 Maj 2020

Dagens tråkigaste nyhet är inte att Way Out West ställs in. Dagens tråkigaste nyhet är att de som redan köpt Way Out West-biljett och väljer att behålla den kommer att belönas med vip-armband till Way Out West 2021. Det är redan för många vip-turister på vip-området som det är. Rövgänget från Klarnas säljavdelning vars kvinnosyn får Paolo Roberto att likna en människorättskämpe och som kan förstöra hela din festivalupplevelse genom fem minuters småprat i baren. Den nyskilda farsan som lagt 8 000 kronor på vip-armband till sig och sin dotter (som försvinner så fort hon passerar festivalentrén, men varför skulle det vara en anledning att låta festen dö?). Hockeykillarna från Kungsbacka som inte skulle kunna känna skillnad på rött- och vitt vin i ett blindtest. Nu ska de alltså få sällskap av de som köpt biljett i januari för att komma undan så billigt som möjligt. Detta är en sorgens dag.

Edit: Falskt alarm! Det har kommit till min kännedom att de som behåller sin biljett får premium och inte vip. Jag trodde i min enfald att det var samma sak. Men premium ger tydligen inte tillgång till vip-området. Det var väl en herrans nåd.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp