Det bästa relationsrådet jag nånsin fått

11:24 22 Jun 2020

På torsdag är det premiär för Bianca Meyer och Jonatan Unges nya podcast. I den ska de ge lyssnarna råd om kärlek och relationer.

Vanligtvis subscribear jag till the Michel Houellebecq view när det gäller råd. I sin senaste roman Serotonin skriver han ”Folk lyssnar aldrig när man ger dem råd, och när de ber om råd är det enbart i syfte att inte följa dem, i syfte att få höra en yttre röst bekräfta att de har gett sig in i en spiral som leder till utplåning och död, råden man ger kommer att spela rollen som den tragiska kören, den som bekräftar för hjälten att han har valt vägen mot förstörelse och kaos”.

Jag log så brett när jag läste det. Jag har nog aldrig bett någon om råd utan att redan veta vad jag egentligen borde göra.

Men den här podden lär bjuda på både oväntade och användbara tips. För den här podden har Bianca fucking Meyer. Sist jag försökte få någon att bli kär i mig smsade jag mycket med Bianca. Hennes förslag var verkligen utanför lådan. ”Ska du inte bara försvinna till Mexiko i två veckor utan att säga något?”, skrev hon.

Tyvärr tog jag mig inte råd att lyda. Men jag är övertygad om att det hade skakat om makt- och terrorbalansen i relationen om jag hade gjort det.

Enjoy every sandwich.

 

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp