Varför måste man skaka själv?

10:55 17 Sep 2020

Jag har lagt mig an med en ny vana. Varje dag på vägen till jobbet går jag till Pressbyrån och köper en Pucko Mint. Det är en ny smak och ett trevligt substitut till att borsta tänderna. Men en sak begriper jag inte. På burken står det att man måste skaka den innan man dricker den. Det jag inte förstår är varför man måste skaka den själv. Kan de inte bara skaka den i fabriken innan de kör ut den till butikerna? Jag har väl viktigare saker för mig än att gå runt och skaka burkar?

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp