Young Wallander sågas utomlands

11:30 6 Sep 2020

De flesta anade nog oråd första gången de hörde talas om Young Wallander. Inte bara för att titeln låter komisk, utan för att det är något vajsing med hela ansatsen. Serien vill förklara hur Kurt Wallander blev Kurt Wallander. Och det är väl ingen människa som har legat vaken om nätterna och funderat över hur Kurt Wallander blev Kurt Wallander? Det är väl ingen som har sett originalserien och tänkt att det måste finnas en spännande historia som ligger till grund för att han är så där… lakonisk?

Nu när Young Wallander ligger ute på Netflix kan man konstatera att skeptikerna fick rätt. I en recension i den ansedda brittiska tidningen The Telegraph kallas serien ”the worst tv drama of the streaming era”. Här kan ni ta del av lustmordet på scandinavian noirens svar på Tre solar.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp