Hela rövgänget som spådde 2021

4:25 31 Dec 2020

Gott nytt år kära förföljare

Det är som Nisse Hallberg en gång sa. Så fort man lärde sig uttrycket ”rövgäng” blev alla grupper bestående av över två personer ett rövgäng. Men frågan är om inte rövgänget som spådde 2021 i Nöjesguiden är rövgängens rövgäng. Jag har hursomhelst sammanställt alla profetior som en liten nyårspresent till den här bloggens läsare. Här är hela rövgänget:

Oisín Cantwell, Essy Klingberg, Christopher Garplind, Rojin Pertow, Michelle Hallström, Marcus Birro, Lina Thomsgård, Andres Lokko, Elis Monteverde Burrau, Trendspaningarna, Patrik Lundberg, Johanna Frändén, Lucia Haag, Frasse Levinsson, Philip Hördegård, Anders Lundin, Yngve Sikko, Sweet but psycho, Per Schlingmann, Clara Popenoe Thor, Pelle Tamleht, Nelly Kronstrand, Sandra Beijer, Myrna Lorentzson, Donia Saleh, Victor Malm, Nanna Olasdotter Hallberg, Tone Schunnesson, Michaela Hamilton, Julia Frändfors och sist men inte minst Ingrid Altino (säger hon i alla fall. Hon hörde av sig i morse och sa att hon skulle skicka svaren ”innan lunch”. Nu när klockan är 16.23 börjar jag misstänka att så inte kommer att bli fallet. Särskilt med tanke på att Ingrid inte har passat en tid sedan Eldkvarn brann).

Glöm inte heller att läsa min årskrönika för 2020.

Gå nu ut och slå era liv i spillror ikväll! Regler är till för att brytas.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp