Låt oss viska dig till sömns på Clubhouse

11:23 4 Feb 2021

Clubhouse får mig att tänka på den gamle tyske utrikesministern, jag har glömt vem, som flög fram och tillbaka över Atlanten så ofta att han ibland mötte sig själv på vägen. Det är ungefär så frekvent jag besöker Clubhouse. Skulle egentligen vilja berätta lite om mina omtumlande inledande dagar på appen, men den verkar dela regler med Las Vegas: Det som händer på Clubhouse stannar på Clubhouse.

Men jag måste ju i alla fall få göra reklam för ett rum som jag är med och arrangerar. Det är Simon Strand, Margaux Dietz, Jacques Karlberg, Mauri Hermundsson, Miriam Bichsel och jag som viskar (eller väser) dig till sömns. I går visksjöng vi till exempel Tommy Körbergs Stad i ljus tillsammans, och i kväll klockan 23 (och varje kväll framöver) återupprepar vi succén. Välkomna!

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg