GOTT SNACK!

7:52 3 Dec 2019

förlåt bloggen för att jag gett dig lika mycket uppmärksamhet som mia parnevik gett 12-stegsprogrammet men det har varit mycket med GOTT SNACK. Mitt lilla radioprogram jag försöker rodda ihop. In och stötta! (https://www.patreon.com/gottsnack)

Det är helt otroligt att 123 pers redan skänker 5 lax i månaden för en produkt som inte finns än! Keyword: ÄN. Har haft möte med Acast och ska träffa Bauer media imorgon. Frågan är inte OM utan NÄR det blir av. Behöver 50 lax för att starta AB och köpa utrustning men har varit runt på lite olika ställen som erbjudit säg att hosta oss typ gratis i början. Folk är så snälla?

Sen som en skänk från ovan fick jag höra om en liten poddajävel-studio på Nöjesguidens kontor som vi kan få börja köra i. Detta förändrade ALLT! Vill ju såklart börja igår men tänker att det är KLOKT att inte förhasta sig. Hellre göra det bra från början istället för att ta sig vatten över huvudet som en klok man en gång sa. Måste söka tillstånd för att sända webbradio och lite sånt piss! Men misströsta inte! På lördag ska vi släppa en exklusiv grej till alla generösa patrons! To be continued!

På Acast med Sveriges svajigaste affärspartners.

Möte med en trevlig prick vid namn HJALMAR som körde egen låda på övre östermalm i ett gammalt skyddsrum. Engelsktalande dudes i hoodie. Stark start-up-vibb!

Deppig revisorosande lokal på skånegatan vi kolla på. 13 lök i månaden. Lite mastigt. Plus ångest i väggarna.

Nöjesguiden MYSIGA poddstudio!

2 kommentarer | “GOTT SNACK!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sally skriver:

    Inte för att va Annie Lööf men från och med årsskiftet behövs 25 tkr ist för 50 för att starta AB :)))

    https://bolagsverket.se/om/oss/nyheter/arkiv/nyhetsarkiv-2019/kravet-pa-aktiekapital-halveras-och-blir-25-000-1.20277

  2. Tjejen skriver:

    Gott snack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp