Sjuk grej jag aldrig trodde skulle hända på rehab

12:29 29 Nov 2019

Första dagen sa en jovialisk kille med tryck i personligheten: ”Jag har varit här i fem veckor och vill inte härifrån. Du kommer känna samma om två-tre veckor.”

Haha. Dumma dumma nyfrälsta alkisjävel. Tänkte jag. Jahopp. Och nu sitter jag här. Efter tre veckor av att lyssna på andra människors känslor och prata om mina egna och spegla dom andra. Och nu vill jag vara kvar. Lära känna mig själv ännu mer. Landa ännu mer. Bottna ännu mer. Fatta ännu mer. Det är helt fantastiskt. Att få pausa livet och GRÄVA i pisset. Unnar alla detta.

Vad var det Amy sjöng?

”they tried to make me go to rehab i said no no no”

Jag säger: ”they tried to make me come back from rehab i said no no no”

5 kommentarer | “Sjuk grej jag aldrig trodde skulle hända på rehab”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Varför livesände du inte detta?

 2. Tjernobyl skriver:

  FuckiN love rehab. Jag huserar på behandlingshem – det bästa som hänt mig sen kokset hittade till mitt tryne!

 3. Jonna skriver:

  Jag är övertygad om att vi hade kunnat bota så satans mycket ångest och pissigt mående av att dela i grupp på det sättet. Alla borde ha en egen sån grupp.

  Jag är inte själv i missbruk men har far och bror som är och går därför på Al-Anons möten, där man också jobbar i tolv stegen och delar likt andra möten. Alla dessa otaliga timmar man kastat bort hos psykologer som inte fattat ett piss. När allt man behövde var att träffa andra i samma sits, lyssna, dela, spegla. Ja fan va fint det är.

 4. Pelle skriver:

  Det du kallar för missbruk är egentligen ba en kemisk bakfylla som du inte orkar pressa igenom.

 5. You can now play Express Plus Centrelink for PC on a desktop/laptop running Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 and MacOS/OS X. This can easily be done with the help of BlueStacks or Andy OS Android emulator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp