Sjuk grej jag aldrig trodde skulle hända på rehab

12:29 29 Nov 2019

Första dagen sa en jovialisk kille med tryck i personligheten: ”Jag har varit här i fem veckor och vill inte härifrån. Du kommer känna samma om två-tre veckor.”

Haha. Dumma dumma nyfrälsta alkisjävel. Tänkte jag. Jahopp. Och nu sitter jag här. Efter tre veckor av att lyssna på andra människors känslor och prata om mina egna och spegla dom andra. Och nu vill jag vara kvar. Lära känna mig själv ännu mer. Landa ännu mer. Bottna ännu mer. Fatta ännu mer. Det är helt fantastiskt. Att få pausa livet och GRÄVA i pisset. Unnar alla detta.

Vad var det Amy sjöng?

”they tried to make me go to rehab i said no no no”

Jag säger: ”they tried to make me come back from rehab i said no no no”

7 kommentarer | “Sjuk grej jag aldrig trodde skulle hända på rehab”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Varför livesände du inte detta?

 2. Tjernobyl skriver:

  FuckiN love rehab. Jag huserar på behandlingshem – det bästa som hänt mig sen kokset hittade till mitt tryne!

 3. Jonna skriver:

  Jag är övertygad om att vi hade kunnat bota så satans mycket ångest och pissigt mående av att dela i grupp på det sättet. Alla borde ha en egen sån grupp.

  Jag är inte själv i missbruk men har far och bror som är och går därför på Al-Anons möten, där man också jobbar i tolv stegen och delar likt andra möten. Alla dessa otaliga timmar man kastat bort hos psykologer som inte fattat ett piss. När allt man behövde var att träffa andra i samma sits, lyssna, dela, spegla. Ja fan va fint det är.

 4. Pelle skriver:

  Det du kallar för missbruk är egentligen ba en kemisk bakfylla som du inte orkar pressa igenom.

 5. You can now play Express Plus Centrelink for PC on a desktop/laptop running Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 and MacOS/OS X. This can easily be done with the help of BlueStacks or Andy OS Android emulator.

 6. Christy Walton skriver:


  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla.

 7. Jessica skriver:

  Hey guys;… I’m Jessica from Lund-Sweden,. I have a similar good news to share out here, i just discover a new solution to find true love and bring back ex love partner even after 3 years of divorce or separation, just few days ago my ex love partner return back to me instantly without begging him to come back, i did not call nor send love text message to him.
  Few days ago while searching the internet and I reading a similar comment post on a blog, i read about the great Powers of Oduduwa lovespell casting channel and i found his email address (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) on the same blog, so i decided to contact him to help me restore back my ex love. He reply to my message and said that my problems is easy for him to solve, and he can help bring back my husband home within two days. I have never done any Love spell or voodoo before, i just believed that this love spell incantation prayers procedure truly work for me like magic. Just yesterday i received a phone call from my husband after three years of no communication, i am so surprised and happy today as i have my husband return back home to me. I highly recommend Dr.Oduduwa love spellcaster, you should give it a try today,
  Are you in a divorce situation right now, maybe this may work for your good, also if you want to find true love, do you want to bring back ex love partner even after quarrel and separation?, or you want a love charm to get hold of my love partner to love and trust you forever.
  Get free online consultation now via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  email: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  you will thank me later.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp