En studie av de inkommande sökorden på nöjesguiden.se

5:01 4 Feb 2015

Genom dessa rör åker alla dina googlingar. Jo, det är sant.

Jag har en Google Analytics-relaterad hobby som jag delar med min kollega Pelle. Det är att studera de inkommande sökord folk har hamnat på nöjesguiden.se genom.

Ni vet, man googlar något, säg ”gpoy” (min senaste googling, skulle förklara för min kille en person vad det betydde eftersom han inte fattade när han skickade en på arbetstid riktigt opassande bild på ett porrfilmsomslag bild och jag svarade ”gpoy”) och hittar Urban Dictionarys nedslagssida för ”gpoy”. Så, fast googlingar som leder folk raka vägen in på nöjesguiden.se!

Nu har jag börjat screenshotta de roligaste/konstigaste/mest upprörande sökorden. Här är ett noga urvalt urval.

1. Relaterat till vårt senaste omslag som alltså pryds med Paradise Hotel-Samirs ansikte (och jacka), no doubt, men varför har sökaren fått för sig att titulera honom ”herr”? Google är inte Downton Abbey! Och vilket konstigt sätt att kommunicera att man tycker att någon har en snygg jacka.
Sökningen leder till: Döskalle & Mästerligt möter Samir Badran.

2. Fick grov ångest av denna. Nån har nån gång läst en sexnovell med det namnet, senare kommit att tänka på den, och velat läsa den igen? Gick på dagis precis vid Blue Vision, som alltså är en porrbio på Kungsholmen, så har uppenbarligen issues från barndomen med den platsen. Äe, vad deppigt.
Sökningen leder till: Olaglig sex.

3. Ni vet när man är riktigt arg på något och behöver spegla sig i andras ilska på internet? Så tänker jag mig att den här sökningen kom till. Med hårda, aggressiva tryck på skrivbordstangenterna.
Sökningen leder till: Så slipper du Spotifys misslyckade webbspelare. Det lönade sig att googla!

4. Haha! You’ve come to the right place, tydligen, eftersom vi dyker upp på tredje plats när man googlar det. Känner mig hedrad!
Sökningen leder till: Älskade Moa – manshat.

5. Vet denna känsla. Man vill inte ha en vanlig snyftlåt, man vill ha den snyftigaste av dem alla. Snyftigare än Snälla bli min med Veronica Maggio (ett ex har skickat denna till mig), snyftigare än I Wanted You To Feel The Same med The Radio Dept (jag har skickat denna till ett ex). Man får ta till Google.
Sökningen leder till: De bästa göra slut-låtarna.

6. Skräcken, hörni. Den eviga skräcken.
Sökningen leder till: När sex gör ont.


7. Välkommen till en hemsida full av ”resonerande texter”! Haha. Så många haters som skulle vilja anmärka på att denna tillåts leda till oss.
Sökningen leder till: En resonerande text.

8. Även denna: grov ångest! Vill ta denna sökare i min famn och vagga hen fram och tillbaka. 
Sökningen leder till: Allt jag vet om män och hur jag lärt mig det. På Google-sida 4, no less!

9. Dubbelmagi! 1. Vilken Malou? Finns det liksom bara en enda Malou i Sverige? Och varför inte bara kolla på ett avsnitt av Malou Efter Tio om man är nyfiken? Hon måste ju stå upp någon gång. 2. Svaret är ja.
Sökningarna leder till: Malou Von Sivers viktminskning och Nybörjarens guide till Illuminati.

10. Känslan när någon har googlat på en och det inte är man själv! Det värmer, ska jag säga er. Nästa steg: ”greta thurfjell pojkvän”, det ultimata beviset på att man har lyckats.
Sökningen leder: hit!

Tills nästa gång någon kommer in på nöjesguiden.se genom en generande självutlämnande sökning, hörni! 

En kommentar | “En studie av de inkommande sökorden på nöjesguiden.se”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jennyyyyyyyyy skriver:

    Haha!!! Du är grym <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp