Välkommen till världens vackraste sajt: ng.se!

2:13 1 Jun 2015

Idag är en glad dag, vilket ni redan har upptäckt om ni läser detta! Nöjesguiden.se, från och med nu genialiskt och självklart omdöpt till ng.se, har ett helt nytt utseende.

Jag har, vilket jag nyss ropade högt över kontoret, redan glömt bort hur vår gamla sajt såg ut. För den nya är så jävla fin! Så stolt över mina kollegor, däribland geniet Robin Wellström, som har ordnat detta vackra (och även gör våra magiska omslagsintervjuer på nätet, som den jag gjorde med Zara Larsson).

Jag kan inte ta mycket credit eftersom jag mest har gnällt på saker som ”för mycket padding” (vet inte vad padding betyder) och ”för liten logga” (vilket jag säger oavsett hur stor loggan är), men å andra sidan är jag extremt nöjd nu, så hey, något gjorde jag väl rätt?

Nej, nu ska jag återgå till att beundra denna ljuvliga skapelse, jag ville bara dela glädjen med er. Här kan ni läsa mer om vad som har hänt, och här en intervju med vår kära webbchef Pelle där han yttrar de bevingade orden ”det är klart att vi inte har något emot en härlig klickis”. 

/officiell gnällspik på ng.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp