#PhilipsParkExpress: Högtalare, poolplask och paraplydrinkar

11:23 11 Aug 2015

I söndags hängde jag med ett ljuvligt gäng på #PhilipsParkExpress – Philips lansering av sina nya portabla högtalare, BT6000. En underbar dag var det, och inte bara för att det serverades GT ur gigantiska glasbehållare.

Vi började i Humlegården där det var picknick – hur svårt att äta El Taco Truck-tacos med värdigheten (och läppstiftet) i behåll? – och selfconfession-gissningslek. Alla hade fått skicka in hemligheter och vi skulle gissa vem som hade skrivit vad. Y+M-Ylva slog rekord i tråkighet med hemlisen ”Jag har aldrig varit i Norge”. Obs! Gillar henne ändå.

Sen kom ett pyttelitet tåg, hämtade upp oss och körde till Djurgården där det var (plask)poolparty, Berzeeli Park där det var kakfest, och till slut Mr French där ljuva Maja Francis uppträdde. Någonstans på vägen blev jag hånad för att jag ”bara har en fotopose”. Det har jag inte! Ibland blundar jag och ibland smirkar jag, som omväxling från det vanliga duckfacet.

Okej, såhär såg det ut.


(Har problem. Kom uppenbarligen aldrig ur min orala fas.)

Tack till alla gullisar som var med + Philips som bjöd mig. Så mysigt när Malin, vars meddelanden hade hamnat i Other-korgen, bara: ”Jag trodde du skulle vara dryg för att du inte svarade på Facebook, men du var ju fantastisk!”. Dessutom fick jag en högtalare i camo. Lyckan då! 

Här finns ännu fler bilder från, och mer information om, spektaklet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg