Varför Perez Hiltons #NoKardashiansForAWeek irriterar

4:03 18 Aug 2015

I skrivande stund har skvallerbloggaren Perez Hilton – alltså, får man tycka att han är jordens avskum eller ”ska” man gilla honom av någon anledning? – en Kardashian-fri vecka.

Vad det betyder? Ah, att han inte kommer skriva minsta lilla notis om någon i familjen Kardashian, familjen Jenner, Kanye West eller övriga partners/expartners, barn till familjen eller ens Rita Ora (!). Det kan man ju tycka vad man vill om – till exempel att om man bokstavligt talat lever på att rapportera om kändisar bör man kanske inte antyda att det finns ”för mycket” rapportering om dem – men anledningen är desto mer wack.

Ni fattar? ”Inspiring stories about amazing women from all around the world”. Som att Kardashian-familjen inte innehåller amazing women (vill ni säga emot får ni göra det någon annanstans), eller som att de skulle vara raka motsatsen till inspiring. För att… de har gjort läpparna? Inte hatar sex? Tar selfies?

Det är också uppenbart i kommentarsfältet att, även om Perez Hilton själv hävdar att man ”we cleanse from things we love or abuse”, det inte direkt är folk som har en ohälsosamt nära relation till klanen som tänker ta en välbehövlig paus (läs: jag, uppenbarligen), utan snarare vanliga haters. Den illa dolda avsmaken för familjen blir också smärtsamt tydlig i och med lite gammal god slutshaming av Kylie Jenner.

Så glad att Kim tar till det tunga artilleriet och ordnar omröstning om huruvida Perez ska få vara kvar i hennes Kim Kardashian: Hollywood-spel. Det enda goda som kommit ur detta! Man kanske kan få rösta ut Jonathan Cheban också när man ändå är igång.

/ja, Kim Kardashians trognaste fan

2 kommentarer | “Varför Perez Hiltons #NoKardashiansForAWeek irriterar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erik W skriver:

    Jag skulle gärna lyssna till på vilket sätt Kardashains är ”amazing women”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp