Dagens gråtvarning: Amber Rose försvarar Kim Kardashian på Instagram

5:15 9 Mar 2016

Skärmavbild 2016-03-09 kl. 16.54.00

Den bästa sortens vara-på-internet-tid är nu: i vågorna av Kim Kardashians senaste, tydligen så kontroversiella nude händer den ena tokiga saken efter den andra. I avdelningen för ”bra tokigt”: Amber Rose har Kim Kardashians rygg mot Pink (!) och andra som kritiserar hennes nakenhet.

Ambers relation till Kardashian-klanen är som bekant ett stormigt kapitel för sig själv, senast på tapeten i och med Kanyes twitterbråk med Wiz Khalifa. Ni vet, det twitterbråket där Kanye tyvärr var tvungen att dra in sitt och Wiz gemensamma ex Amber ännu en jävla gång. Och ni vet, det twitterbråket som ju slutade med att Amber och Kim la upp samma bild på sina diverse konton, från när de hängde – Kim med texten ”Tea anyone?”. Det snurrar i huvudet av att tänka på det.

Och nu när Pink har återuppstått från de döda för att kunna dissa Kim för att hon ”använder sina bröst” (underförstått: det idiotiska ”och inte sin hjärna”) snurrar det i huvudet av att Amber helt opåkallat kommer till Kims försvar. Började nästan gråta för att jag blev så rörd, so sue me och mina kraftigt överdrivna känslor för dessa människor.

Skärmavbild 2016-03-09 kl. 16.42.01

  
 

”What’s the difference between a rope, a pole and a pic on Instagram? Classism.” Amber, du är guld.

/jobbar numera heltid med att vara inne på Kims, Kanyes & Ambers ”sociala medier”

2 kommentarer | “Dagens gråtvarning: Amber Rose försvarar Kim Kardashian på Instagram”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Tack för en så jävla bra recap!! behövde just detta precis nu

  2. Rebecca skriver:

    ÄLSKAR Amber!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp