Dagens ”en kille för mig”: Robert De Niro i Taxi Driver

1:54 15 Mar 2016

still-of-robert-de-niro-in-taxi-driver-(1976)-large-picture

Ja, det stämmer, jag såg Taxi Driver för första gången i helgen. Varsågoda att skratta.

En allmän sanning om mig är att man kan utgå ifrån att jag inte har sett en enda film. Jag svarar instinktivt nej innan folk ens har hunnit avsluta meningen ”Har du inte sett…”, eftersom jag i nio fall av tio inte har sett. Eftersom frågan i nio fall av tio är ”Har du inte sett Lejonkungen?”. Nej, jag har inte sett Lejonkungen. Move along.

Men att jag har väntat så länge med att se Taxi Driver visade sig vara mitt livs misstag eftersom jag nu inser att jag har missat många formativa år av att ägna stora delar av sagda liv åt att tänka på Yung Robert De Niro. Eftersom jag nu är. Så. Kär. I. Yung Robert De Niro.

Och allt det här berättar jag för att jag nyss hittade en gif från filmen som fick det att bokstavligt talat svartna för ögonen på mig. Och då vet ni ändå sen gammalt att jag är djupt oimponerad av internetkonstformen ”gifar”. Jag ville bara visa den för er, alltså. Här är den, håll till godo, tack för mig.

tumblr_lsb6af5EBV1qavb8jo1_r1_500

/Greta De Niro

En kommentar | “Dagens ”en kille för mig”: Robert De Niro i Taxi Driver”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hedda skriver:

    å såg om den igår!!! håller me yung robert de niro e out of this world

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG