Lika som bär: Kortklippta Cersei Lannister & Irina i Tillbaka till Vintergatan

2:31 10 Maj 2016

tDdYnCmG

Alla som känner mig vet att jag är tokig i Cersei Lannister i Game Of Thrones. Relaterar nästan starkare till hennes karaktär än till Rachel Berry i Glee. Ni vet, det är det här med brorsan… Skoja. Har ingen bror.

Därför har jag grämt mig något så oerhört över att de klippte av henne håret inför sjätte säsongen. Cerseis nuvarande frisyr är så rasande ful att jag får spader av att titta på serien, och då är det ändå min favoritserie-som-fortfarande-sänds. Ja, för ni kommer kanske ihåg när hon såg ut såhär? Svimmar.

Det har stört mig under så lång tid, ända sen jag såg första trailern för nya säsongen, och ändå har jag inte kommit på vem det är hon är lik. Förrän nu.

Det är den sovjetiska karaktären i sommarlovsprogrammet från tidigt tvåtusental – Tillbaka till Vintergatan-Irina.

Ni som vet, ni vet.

/Greta (under tidigt tvåtusental tyvärr kär i Irina)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG