Jag blev bannad från tinder och testade 10 dejtingappar

6:23 18 Dec 2019

Jag blev utkastad från tinder och testade alla appar som jag hittade för jag har väldigt mycket fritid. ( jag vet inte varför tinder kickade mig men det hände.) Så här har jag tankat tio appar och följer sedan upp vad dom jag sparat ger mig.

Match.com

Vad hade jag väntat mig egentligen. Det här var inte något vidare, jag hängde här i kanske 5 minuter innan jag raderade appen och fick ta två snus pga stress. Alla är äldre. Och dom som inte är det letar seriösa tråkiga förhållanden på match.com (ni fattar det var INGEN höjdare)

Betyg 0/5

Hud

En jävla kungapp. Här kunde man inte bara göra en bra profil med längd och alkoholvanor och sånt. MAN KUNDE OCKSÅ!!! Lägga till vad man är down för i sovrummet. Och vad man är intresserad av sexuellt och vilket pronomen man vill ha och stjärntecken. Tyvärr verkar det inte finnas nog med folk på Hud. Men jag är hoppfull. Bra utformad app, jag stannar och hoppas den blir stor i Sverige.

Betyg 3/5

Vissla

Ja det är namnet på appfan. Jag blev så jävla provocerad av den här jävla appen. Fyfan!

Den är liksom äääckligt käck. Dom maxar emojis överallt och ”roliga texter”

Deras slogan är känn pirret. Hatar det, tål det inte hoppas dom går i konkurs. – kom inte ens till att börja svepa här raderade appen.

Betyg 0/5

Pure

Wow, pure’s slogan är Are you game och det är den mest hipstervänliga appen jag stött på. Jag tror det grafiska hjärntvättade mig men denna funkar typ som grinder. Ish. Du får bara upp folk som är online och du klickar i att du söker hookup omedelbart. Tycker appen var småsint som bara låter mig söka efter män ELLER kvinnor och enda jag får är typ en bild på personen. Lite osexigt dom kan göra detta bra som fan med uppdateringar dock. Åter igen för lite folk.

Betyg 3/5

Bumble.

Typ som tinder fast ändå inte. Bättre detaljer om alla du får upp. Stjärntecken och allt det där längd och intressen. Jag får en känsla av att alla vi som blev blockade från tinder är på Bumble. Jag stannar här ett tag. Fick upp ganska många intressanta personer här direkt.

Betyg 4/5

Raya.

Jag kom inte in. Sökte för två år sen och behöver nu att någon bjuder in mig så dom släpper in mig. Jag behöver Raya i mitt liv.

Betyg: jag vet inte snälla släpp in mig

Happn

Du dök upp på happn häromdan!!!!

Nej men. Fan detta är en rätt bra app asså. Lite creepy att se folk man passerat men utbudet är soft. Kan bero på att jag bor i ett fint område i stan. Jag stannar på Happn och ser vad som händer.

Betyg 3/5

Badoo.

Hemsk app redan testat den hade inte tankat den för allt i världen.

Betyg 0/5

HER.

En fin app för tjejer som dejtar tjejer!

Massa bra info och detaljer om vad man söker och vem man är men på ett enkelt vis.

Tyvärr har dom begränsat svep för gratisanvändare därav sämre betyg.

Gillar ändå appen. Och den har fin design.

Betyg 4/5

Hater.

Meet someone who hates the same stuff.

Bra slogan. Fett JÄVLA koncept. Inga svenskar här dock. Man swipar ämnen istället för peesoner och matchas med folk som gillar eller hatar samma saker. Jag tror att detta är enda appen som jag kanske skulle kunna träffa nån via.

Betyg 4/5

6 kommentarer | “Jag blev bannad från tinder och testade 10 dejtingappar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Christy Walton skriver:

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  1. Theresa Williams. skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade till stavmästaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare 10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.

 2. Glennamos skriver:

  Tack för att du delade, mycket hjälpsam artikel

  1. Terrence skriver:

   Tack för att du delade, mycket användbar artikel, ladda ner dejting-appen på mod apk app

 3. MD skriver:

  Tack! Jag blev också bannad från TInder utan förklaring!

 4. mimi roy skriver:

  Hey, thank you a lot for sharing this article with us. I can’t say, how grateful we are to read this. Also, I would love to check out other articles. Null’s Brawl Apk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp